PODGORIČANKA EMA ĐUHIĆ: Soraja me odvalila od batina! - Volim Podgoricu

PODGORIČANKA EMA ĐUHIĆ: Soraja me odvalila od batina!

Ema Đuhić (24), aktivistkinja DPS, pretučena u Splitu, u njenom društvu bila i prijateljica Madam Željka.

14348906_10210319398570940_1539299398_n
FOTO: Kurir

– Ema Đuhić (24), političarka iz Podgorice, brutalno je prebijena na Hrvatskom primorju! Đuhićeva, koja je aktivistkinja partije DPS premijera Mila Đukanovića, kaže za Kurir da je starleta Soraja Vučelić naručila napad na nju.

Brutalno PRETUČENA PODGORIČANKA Ema Đuhić! OGLASILA SE PODGORIČANKA EMA: “Živa sam i zdrava- hvala Bogu!”Kako saznajemo, Ema je bila u društvu prijateljice Željke Rolović u Splitu kad je na njih nasrnuo nepoznati mladić i nanio joj teške povrede.

Pre napada... Željka Rolović i Ema Đuhić
Prije napada… Željka Rolović i Ema Đuhić

Dosta mi je smještala

– Ema je prošle nedjelje boravila na Hrvatskom primorju, u Splitu. Jedno veče kad se vraćala iz provoda da drugaricom Željkom Rolović, iz mraka je na nju nasrnuo nepoznati muškarac. On je odjednom počeo da udara Emu, koja se branila. I Željka je pokušala da je odbrani. Napadač je brutalno udarao Emu po glavi i tijelu, a zatim je pobjegao – priča naš sagovornik blizak ovoj djevojci.

NAKON HAPŠENJA SA KOKAINOM U GAĆICAMA, PODGORIČANKA AGITUJE ZA DPS: Biti u Milovoj partiji je stvar kulture, opšteg obrazovanja i vaspitanja (FOTO)PODGORIČANKA EMA: Ako progovorim o seksu s političarima, trešće se Crna Gora!Tijana Ajfon stala u odbranu PODGORIČANKE Eme Đuhić: Ko o čemu...

UHAPŠENA EMA ĐUHIĆ: PODGORIČANKA nosila KOKAIN u gaćicama za provod na JAHTI (FOTO)

Ema je za Kurir potvrdila da je prebijena i da zna ko stoji iza napada.

– Ne plašim se jedne Soraje, koja verbalno ne može da mi izađe na crtu. Sram da je bude! Tako ne može da me ućutka jer mnogo toga znam o njoj. Nisam glupača koja ne može da poveže dva i dva. Šalje nekog da za sitne pare glumi ludilo. Nadam se da će istina biti uskoro otkrivena i da će osobama kao što je Soraja konačno da se stane na put – izričita je Ema. Ona je objasnila zbog čega Vučelićevu nije prijavila hrvatskoj policiji.

– Zato što to nije moj nivo. Ali moraću. Nisam ja ona da se tužakam i da cinkarim. Zar da se spuštam na nivo jedne starlete. Ja sam ozbiljan student koji ispite daje u roku. Meni je porodica na prvom mjestu, a ona, zato što ne zna šta su prave vrijednosti, radi ovakve sačekuše. Bavim se ozbiljno politikom i nemam namjeru da zbog neke umišljene osvete dane provodim u policiji – kaže Đuhićeva.

Ponaša se kao mafijaš

Željka Rolović takođe tvrdi da Soraja stoji iza ovog napada.

– Ne može da prijeti i da se ponaša kao da je na Divljem zapadu. Soraja je ozbiljno počela da ugrožava bezbjednost mnogim djevojkama. To je prevazišlo sve granice, ponaša se kao mafijaš. Brinem se za bezbjednost mojih prijateljica – poručila je Rolovićeva. Soraja juče nije bila dostupna našim novinarima.

Starleta prevršila svaku mjeru

SORAJA PRijETILA NOVINARKI KURIRA!

Soraja Vučelić uputila je ozbiljne prijetnje novinarki Kurira Ljiljani Stanišić, nezadovoljna tekstovima koji su objavljivani o njoj. Starleta je najprije poručila da će novinarka odgovarati javno i strogo, a zatim su do naše redakcije došle do informacije kako Soraja namjerava da angažuje batinaše da „smire“ Ljiljanino britko pero. Slučaj je prijavljen policiji, od koje očekujemo da reaguje i pruži zaštitu našoj koleginici. Naša redakcija žestoko osuđuje svaku vrstu prijetnji.

(Kurir)

1 komentar

  1. Spot lets start work on this write-up, I seriously think this excellent website needs far more consideration. I’ll likely to end up again to learn a lot more, many thanks for that information.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com