Više od 20 navijača privedeno pred derbi, ima i povrijeđenih (VIDEO) - Volim Podgoricu

Više od 20 navijača privedeno pred derbi, ima i povrijeđenih (VIDEO)

Vječito rivalstvo Partizana i Crvene Zvezde nije ni stiglo do terene kada su se već dogodile dvije veće tuče, jedna među navijačima na Novom Beogradu, a zatim i sukob grupa sa policijom kod Prokopa. Do kraja prvog poluvremena uhapšeno je više od 20 navijača.

Kako je Blicu potvrđeno iz MUP-a do prvog sukoba došlo je u 12.50 u Ulici Milentija Popovića.

Zabilježen na snimku, koji je osvanuo na Jutjubu, ali i prema riječima očevidaca, cio sukob izbio je u tramvaju na liniji 9 u kome su navijači Partizana, da bi zatim na stanici kod Sava centra, u tramvaj uletjeli i Zvezdini navijači.

Jednog navijača crno-bijelih, zvezdaši su izvukli iz vozila i pretukli ga. Zbog zadobijenih povreda zbrinut je u KBC Zemun.

Kako saznaje Blic, veći broj učesnika tuče je privedeno.

Prije početka same utakmice, desio se još jedan obračun, ali i sa policijom. Grupa od skoro 1.000 navijača Crvene zvezde krenula je od Senjaka, gdje se tradicionalno okupljaju, prema stadionu Partizana.

Prvo je došlo do sukoba sa pristalicama crno-bijelih, a zatim i sa policijom, koja je intervenisala u želji da razdvoji “zaraćene strane”. Navijači su prema policiji bacili baklje.

Kako navodi N1, privedeno je više od 20 navijača, kako zbog tuče, tako i zbog napada na policiju i posjedovanja pirotehničkkih sredstava.

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com