Demokrate u Gusinju, Plavu i Andrijevici: Obišli 1.250 domaćinstava - Volim Podgoricu

Demokrate u Gusinju, Plavu i Andrijevici: Obišli 1.250 domaćinstava

Demokratska Crna Gora nastavila je sa kampanjom u Gusinju, Plavu i Andrijevici. U trećem prstenu kampanje, članovi Mladih demokrata, zajedno sa predsjednikom Aleksom Bečićem i jednim dijelom rukovodstva Demokrata, obišli su 1.250 domaćinstava na području ovih opština.

“Nosilac liste Demokrata na oktobarskim izborima, u društvu mladih volontera koji već godinu i po obilaze domove po Crnoj Gori i razgovaraju sa građanima, srdačno je dočekan u Gusinju. U toj lijepoj varošici, mladost koja je neophodna Crnoj Gori kako bi joj donijela prijeko potrebne promjene, upoznala je Gusinjane sa našim programom, koji sadrži konkretna rješenja kako demokratizovati crnogorsko društvo, otvoriti radna mjesta i zaustaviti iseljavanje iz ovog kraja. Kod građana Gusinja bila je primjetna velika želja da se upoznaju sa predsjednikom Bečićem, kako bi makar sa par riječi pružili podršku njegovom političkom djelovanju”, saopštile su Demokrate.

Kako su dodali, i u Plavu i Andrijevici posjeta Demokrata izazvala je pozitivne reakcije građana.

“Nažalost, oni su umjesto predstavljanja programa i rješenja iz njega, do sada navikli da im političke partije, naročito ove iz vlasti, umjesto posla i toliko puta obećanog boljeg života, serviraju priču o partizanima i četnicima, vjeri, naciji, jeziku i mnogim drugim pitanjima koja su učinila da se građani oko njih zabave, tako da i ne primijete da su iz fabrika istjerani na ulicu”, ističu u partiji.

Osim saopštavanja naših konkretnih rješenja iz programa “Pobjede, a ne podjele”, Demokrate su im juče poručile da nije sve izgubljeno, pod uslovom da se više nikad ne dozvoli garnituri na vlasti da “usrećuje” građane sa sjevera, ali i iz čitave Crne Gore.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com