O OVOME BRUJI INTERNET: Oni su HEROJI i njihova ljubav će vas naučiti mnogo! (FOTO) - Volim Podgoricu

O OVOME BRUJI INTERNET: Oni su HEROJI i njihova ljubav će vas naučiti mnogo! (FOTO)

Fotografija koja je počela da kruži internetom oduševila je sve bez obzira na godine i pol.

Naime, status jednog momka koji je uspio da prebrodi opaku bolest i to zahvaljujući podršci njegove tadašnje djevojke, sadašnje supruge, potpuno će vas razniježiti.

On je pored ovog statusa objavio i fotografiju iz najtežeg perioda njegovog života.

“Slika 5 dana nakon hemioterapija i jako teške operacije stomaka… moja kilaža oko 55 kg maksimalno. Ja u teškim bolovima.Jasno je k'o zaslužuje moju svu ljubav! Voljela me je i sa 48 kilograma.Voljela me je i bez trepavica i kose.Voljela me je kad sam bio nesnosan, najgori i najbolji. Išla na kraj svijeta za mene. Spavala po bolničkim hodnicima dok sam se liječio!Bježala sa posla i dolazila da spava sa mnom u bolničkom krevetu dok je sestre ne istjeraju. Bilo je dana kada nije spavala po 4 dana i noći. Nikad nije rekla “umorna sam”.

Bila je mlada, imala 18 godina i mogla da kaže “ajde bre ćao, šta će mi bolesnik sa rakom”, kao što bi 99% fu*i reklo danas, ali ne, ona je ostala jača nego ikad i pobjedili smo, zajedno.Danas imamo predivnu princezu i planiramo još mnogo malih anđela.Volim te, ljubavi”, riječi su posle kojih ćete se naježiti.

Razmislite, ljubav je ono što pokreće ljude i ako imamo ljubav i podršku voljene osobe možemo mnogo toga da postignemo! Tražite samo poštovanje, zaboravite na novac i izgled, to je prolazno. Ono što ostaje jeste duša čoveka, ne mjenja se koliko god godina neko imao!

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com