METALLICA predstavila još jedan singl, poslušajte ‘MOTH INTO FLAME’ - Volim Podgoricu

METALLICA predstavila još jedan singl, poslušajte ‘MOTH INTO FLAME’

Legendarni američki thrash metal sastav METALLICA predstavio je drugi singl sa dugoočekivanog predstojećeg albuma “Hardwired… To Self-Destruct” koji će se u prodaji naći 18. novembra za izdavačku kuću benda Blackened Records. U pitanju je pjesma “Moth Into Flame”, a spot za istu koji je režirao Tom Kirk možete pogledati u nastavku. Podsjećamo, bend je prethodno objavio pjesmu “Hardwired” koja je naišla na brojne pozitivne kritike. Nasljednika albuma “Death Magnetic” iz 2008. godine producirao je Greg Fidelman, a u produkciji su učestvovali i James Hetfield i Lars Ulrich. “Hardwired… To Self-Destruct” će biti objavljen na 2CD-a, sa preko 80 minuta novog materijala i bonus diskom sa obradama i koncertnim snimcima.

3 komentara

  1. It’s a shame you don’t have a donate button! I’d without a doubt donate to this brilliant blog! I suppose for now i’ll settle for book-marking and adding your RSS feed to my Google account. I look forward to fresh updates and will share this blog with my Facebook group. Chat soon!

  2. When I originally commented I clicked the -Notify me when new feedback are added- checkbox and now every time a remark is added I get four emails with the same comment. Is there any approach you’ll be able to remove me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com