VEZANA, SILOVANA I MUČENA: Anđelina Džoli u DRAMATIČNOM snimku priznala da su je Iluminati žrtvovali u jezivim ritualma (VIDEO) - Volim Podgoricu

VEZANA, SILOVANA I MUČENA: Anđelina Džoli u DRAMATIČNOM snimku priznala da su je Iluminati žrtvovali u jezivim ritualma (VIDEO)

U javnost je procurio jezivi video, a na kojem je prikazano kako glumica Angelina Jolie bliskim prijateljima opisuje iskustva koje je doživjela u sekti.

Naime, ona je tada imala svega 23 godine kada je opisivala svoje svoja iskustva iz „tajnih rituala Iluminata“ koji su bili namijenjeni samo za zatvoreno društvo.

Jedan anonimni izvor je 1999. godine snimio Jolijevu kako prijateljima opisuje stravične rituale koje slavne ličnosti moraju da prolaze prilikom pristupanja sekti.

„Tokom rituala Iluminata ste vezani, silovani i mučeni od strane drugih članova“, pričala je Agelina, dok je djelovala pomalo opsjednuta sa „tajnim društvom“.

Objasnila je i kako je ubila zmiju kao žrtvu, te da ju je istetovirala, jer je to bio dio rituala.

„Moja zmija, pokušala sam, morala sam da je ubijem“, rekla je Angelina.

https://www.youtube.com/watch?v=vkXS946P4sQ

Na snimku se čuje kako je Angelina ubjeđivala i ostale kolege da se pridruže Iluminatima, jer se smatralo da će im to utvrditi karijeru i uspjeh, ali i prokrčiti put do vrha.

Iako je to strogo zabranjeno, Angelina je pokazala snimke rituala jednoj prijateljici, a ona je to opisao riječima:

–  Upravo sam gledala film na kojem je Angelina snimljena te noći.

Ljudi su tako mračni… Divno je biti u mogućnosti da vidiš svačiji seksualni život, ali to je bilo tako čudno…

Vidjela sam najnevjerovatnije i kompromitujuće slike ljudi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com