PROFESOR MIHAJLO (45) SE OBJESIO U DVORIŠTU: Pronašla ga ćerka kada je krenula u školu - Volim Podgoricu

PROFESOR MIHAJLO (45) SE OBJESIO U DVORIŠTU: Pronašla ga ćerka kada je krenula u školu

Nastavnik srpskog jezika Mihajlo Teoharević (45) iz Prokuplja pronađen je danas rano ujutru u dvorištu svoje kuće, gdje je izvršio samoubistvo vješanjem.

Po riječima Marije Stošić, portparola prokupačkog Doma zdravlja, dvije ekipe ove službe reagovale su odmah po pozivu ali nesrećni čovjek nije davao znake života.

 -Odmah po pozivu, oko 7,30 dve naše ekipe odmah su izašle na teren, ali na žalost dežurni ljekari Hitne službe su mogli samo da konstatuju smrt – rekla je Stošićeva.

Slučaj je odmah prijavljen policiji i Vatrogansoj službi čiji su pripadnici skinuli tijelo nesrećnog čovjeka sa drveta na kojem se objesio.

Prema nezvaničnim informacijama tragičan prizor je zatekla starija ćerka nesrećnog čovjeka, inače učenica druge godine prokupačke Gimnazije.

Ona je vidjela tijelo svog oca kako visi na grani drveta kada je krenula u školu.

Iako nisu poznati detalji ovog samoubistva, poznanici nesrećnog Mihajla koji je radio u Osnovnoj školi „Ratko Pavlović-Ćićko“ imaju samo riječi hvale i ne mogu da pretpostave šta ga je natjeralo da digne ruku na sebe.

Od kako se razveo od supruge, Mihajlo je živio sa majkom, takođe uglednom profesorkom i kćerkom u kući pokraj Narodnog Muzeja, čiji su radnici prvi pritekli u pomoć njegovoj ćerci koja je zatekla beživotno tijelo oca.

Mihajlo je do prije par godina, radio i u Školi za obrazovanje odraslih u Prokuplju, gdje je takođe držao nastavu.

Njegove komšije kažu da je bio miran i povučen čovjek.

Mihajlo je iza sebe ostavio dvije ćerke i sina.

Inače, u školi u kojoj je radio kao nastavnik danas je obustavljna nastava, a učenici kažu da mnoge kolege nesrećnog nastavnika nisu mogle da sakriju suze kada su čule tužnu vijest.

(blic.rs)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com