HEC GRUPA – Nova biznis snaga Crne Gore - Volim Podgoricu

HEC GRUPA – Nova biznis snaga Crne Gore

U hotelu HEC Residence u Miločeru, sinoć je upriličena svečana prezentacija novih projekata budvanske HEC GRUPE. Pored dobro poznatog Edukativnog centra i hotela Hec Residence, najavljen je razvoj poslovnih aktivnosti na regionalnom nivou, kao i tendencija rasta na jugoistočnu Evropu, saopšteno je iz HEC grupe.

Displaying ŽELJKO FAIN - FLORA, ZADAR.jpg

Po riječima direktorice Anite Mitrović Milić, interesovanja HEC tima biće usmjerena na sljedeće oblasti: konsalting, zdravstveni turizam, očuvanje životne sredine, upravljanje otpadom, informacione tehnologije, trgovinu i distribuciju:

Displaying MIROSLAV BUZUK - ETC.jpg

“Naša misija je da i dalje budemo društveno odgovorna grupacija koja unaprjeđuje lokalnu zajednicu, brine o mladim ljudima i njihovim potrebama, prati svjetske trendove i u značajnoj mjeri širi poslovno tržište. Kao održiv i odgovoran sistem, vodićemo računa o zaštiti životne sredine, trudićemo se da budemo jedna od vodećih destinacija za zdravstveni i medicinski turizam, i zajedno sa našim partnerima realizovaćemo značajne investicije.”

S tim u vezi, Mitrović-Milić saopštila je i zvanične nazive HEC GROUP jedinica:

Displaying MILICA MILIĆEVIĆ - HEC CONSALTING.jpg

  1. HEC KONSALTING
  2. HEC PR I MARKETING
  3. HEC HEALTH
  4. HEC IT
  5. HEC “NOVE VODE”
  6. HEC TEXTILE MANAGEMENT
  7. HEC “VILE ARMELINA”
  8. HEC LOBI
  9. HEC FONDACIJA “VUKO MITROVIĆ”

Putem promo filma, detaljnije su pojašnjene djelatnosti svih jedinica HEC GROUP sistema. Prisutnima su se obratili i partneri u projektima: Miroslav Buzuk – ETC, Željko Fain – “Flora”, Zadar, Janko Anđelić RRC sistem, kao i predstavnice jedinica HEC CONSALTING – Milica Milićević, i HEC “VILE ARMELINA” – Danica Radević.

Displaying Gosti - POB.jpg

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com