PODGORICA: Besplatne radionice za djecu - Volim Podgoricu

PODGORICA: Besplatne radionice za djecu

Može li gušter da mijenja boju, da li svi gušteri imaju noge, zašto zimi nema guštera.. samo su neka od pitanja na koja će djeca naredne sedmice moći da dobiju odgovor u Razvojnom centru udruženja Roditelji, gdje će na radionicama imati priliku i da nauče da sami izrade igračke.

spretne-rucice-2

Besplatne radionice se održavaju u prostoru Biblioteke igračaka i Razvojnog centra u ulici Bracana Bracanovića 74/a u Podgorici. Zbog ograničenog broja mjesta, obavezno je prijavljivanje na email [email protected], broj telefona 020 22 10 00 ili u inbox Facebook stranice Igračkoteka i Razvojni centar. Radionice će biti ponovo održavane u terminu od 19 do 20 sati, zbog školskih obaveza djece koja pohađaju popodnevne smjene, a na predlog roditelja.

u-svijetu-gustera

Crnogorsko društvo ekologa organizuje u Razvojnom centru novu radionicu 4. oktobra, od 19 sati, koja je posvećena gušterima. Djeca će saznati gdje žive gušteri, da li među njima ima otrovnih, zašto može da im otpadne rep i da li im izraste novi? Djeca će dobiti odgovore na ova i mnoga druga pitanja i “upoznati” se sa gušterima koje mogu naći u svom dvorištu, a saznaće koji sve gušteri žive u Crnoj Gori i da li su opasni i štetni ili korisni. Radionicu vodi biološkinja Katarina Ljubislavljević. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 4 do 10 godina.

 

U petak, 7. oktobra u 19 sati uslijediće još jedna radionicaSpretne ručice, koju vodi Dijana Jovićević.
Na radionici ćemo se podsjetiti da su najbolje igračke one koje djeca naprave sama, a za koje roditelji često imaju u kući dovoljno stvari koje mogu da iskoriste. Na radionici će djeca praviti igračke uz pomoć papira, bojica, makaza, ljepila. Mogućnost prijavljivanja imaju djeca od 6 do 12 godina. Broj mjesta je ograničen na 20.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com