BICOM TERAPIJA U PODGORICI: Riješite se alergija, gojaznosti, cigareta, aktiviranjem vlastitih bioenergetskih snaga - Volim Podgoricu

BICOM TERAPIJA U PODGORICI: Riješite se alergija, gojaznosti, cigareta, aktiviranjem vlastitih bioenergetskih snaga

Svaka osoba posjeduje bioenergetski potencijal, koji može organizam dovesti u harmoniju i pomoći izliječenju od brojnih bolesti. Međutim, u najvećem broju slučajeva, ljudi današnjice nisu svjesni ogromnog potencijala koji posjeduju, ili, pak, ne znaju kako da ga osobode i upotrijebe za samopomoć.

Upravo na principu bioenergetskih mogućnosti svakog ljudskog bića funkcioniše biorezonantna terapija, o kojoj nam govori mr ph Slavica Vučurović, ljekar prirodne medicine, koja već godinama u svojoj ordinaciji Fontis u Podgorici, koristi BICOM, odnosno Bio Compjuter.

-BICOM je kreirala Njemačka firma Regumed iskoristivši najnovija saznanja na području biofizike, kvantne mehanike, kineske tradicionalne medicine i homeopatije.
Sa BICOM aparatom tj. biorezonantnom metodom otpočet je novi pravac u medicini sa ciljem da se pacijentima pomogne brzo i efikasno, bez neželjenih efekata i na prirodan način, kaže Vučurović za portal “Volim Podgoricu”.

U njenu ordinaciju svakodnevno dolazi veliki broj pacijenata, uglavnom onih koji traže rješenje svojih tegoba u alternativnoj medicini. Kako objašnjava naša sagovornica, BICOM aparatom se mogu otkriti stvarni, ali često prikriveni, uzroci bolesti. To se postiže rasterećujući organizam mnogih toksina, blokada, intolerancija itd. Efikasno se tretiraju mnoga hronična stanja što dovodi u najvećem broju slučajeva do ozdravljenja.

bicom3

. Bio-rezonanca je polje energetske medicine koje detektuje i radi s elektromagnetskim frekvencijskim informacijama prikupljenim iz organizma. Bio nam daje do znanja da se radi o živom organizmu, a rezonanca znači biti u rezonanci odnosno harmoniji s nečim. Aparatom BICOM OPTIMA putem elektrode koja se nalazi na površini tijela prikupljamo sve te frekvencije pa ih šaljemo u biorezonantni aparat. U aparatu se zdravi i patološki signali invertuju – efekat kojim se postiže da se nezdravi talasi neutrališu i tako poništavaju, objašnjava Vučurović.

Slavica Vučurović
Bicom je soficistiran bio-rezonantni (vibraciona terapija) aparat za liječenje koji sadrži preko 400 terapeutskih programa koji mogu selektivno da se mijenjaju prema ličnim potrebama pacijenta. Elektromagnetna informacija se dobija od tijela pacijenta preko neke od elektroda, modifikuje se i vraća nazad preko magnetne modulacione elektrode do pacijenta.
U Bicom terapiji identifikujemo sljedeće izazivače poremećaja:
BIOLOŠKE: bakterije, virusi, gljivice, poleni, alergije na namirnice
HEMIJSKE: pesticidi, metali, aditivi hrane, industrijski i kućni hemijski otrovi
FIZIČKE: x zraci, nuklearno zračenje, mobilni telefoni, geopatska opterećenja

 

Vučurović napominje da je BICOM terapija (Biorezonanca, BRT)  najpoznatija po svome istaknutom uspjehu u eliminisanju alergija i liječenju alergijskih bolesti. 1991. god. dr Peter šumaher, austrijski pedijatar, objavio je studiju o 200 djece pokazujući uspješnost od preko 80% u liječenju alergijskih stanja uključujući mnoge slučajeve ekcema i astme za koje je medicina vjerovala da su neizlječivi.

bicom3

-Kasnije njemački gastroenterolog Rolf Esterle pronašao je da je koristeći BICOM terapiju u liječenju alergije na hranu uklanjao simptome Kronove bolesti (Morbus Chron), još jednog stanja smatranog za neizlječivo od strane ortodoksne medicine. Bicom terapija je biofizička metoda zasnovana na konceptima akupunkture, homeopatije i kvantne fizike.
Bicom test obuhvata pregled funkcionalnog stanja organizma kojim se mogu otkriti energetske blokade pojedinih organa ili organskih sastava. Važno je znati da test može pokazati i koji je uzrok određenih blokada što nam govori kojim smjerom trebamo ići u iscjeljivanju. Nakon toga pristupamo testu intolerancije na hranu i druge alergene što uključuje glavne i sporedne alergene. Ako postoji neka namirnica koju koristite, a možda nije sastavni dio ovog testa, slobodno je možete donijeti da se provjeri kako utiče na Vaš organizam, objašnjava mr Vučurovič.

BRT je dokazala naročitu efikasnost u sljedećim indikacijama:

bicom

-Pomoću terapije BICOM aparatom harmonizujemo pacijenta na energetskom nivou. Dobro zdravlje je uvjek stvar lične odgovornosti â ljekari i terapeuti su tu samo da pomognu pacijentima da lakše dođu u fizičku i psihičku harmoniju i da se eventualni nepoželjni agensi lakše izbace. To je upravo ono čime se i mi bavimo u biorezonantnoj terapiji. Da bi u tome bili uspješni, neophodna je i lična odgovornost pacijenta i njegova što bolja saradnja, kaže mr Vučurović.

BICOM terapija se pokazala uspješnom i u liječenju zavisnosti od pušenja, kao i kod gojaznosti.

ODVIKAVANJE OD PUŠENJA BICOM TERAPIJOM

Vjerovatno najčešća zavisnost koja se uspješno rješava BICOM rezonantnom terapijom je zavisnost od duvana. Osnovni pristup je tretiranje akupunkturnih tačaka i određenih refleksnih zona na tijelu putem posebnih elektroda koje mogu prenijeti poruke do mozga.

. BICOM aparatom obnavljamo ravnotežu hemikalija i tako uklanjamo simptome odvikavanja od zavisnosti. U osnovi, biorezonanca obnavlja stanje u kojem je vaše tijelo funkcionisalo prije nego što ste zapalili prvu cigaretu.

Uspješnost terapije je 70% nakon samo jedne, a 98% nakon tri terapije.

Slavica Vučurović
Slavica Vučurović

TRETIRANJE GOJAZNOSTI BICOM APARATOM
Kao prvo, osoba mora da donese odluku da želi svoj život da ima pod kontrolom. Za tako nešto neophodan je nov pristup, jer ako nastavi da radi ono što je do sada radila, imaće i iste rezultate kao do sada.
U cilju rešavanja problema gojaznosti u našoj ordinaciji obavljamo:
1. Utvrđivanje namirnica na koje je osoba intolerantna i otklanjanje prisutne intolerancije.
2. Određivanje konstitutivne ishrane za svakog pacijenta, u okviru koje nema gladovanja i količinskog ograničenja hrane.
3. Podsticanje probave na prirodan način, tj. podsticanje metabolizma koji će lakše sagoreti višak masti.
4. Otklanjanje opstipacije i utvrđenih energetskih i metaboličkih blokada.
5. Detoksikacija organizma i podsticanje organa za izlučivanje.
6. Otklanjanje posledica stresa i negativnih psihosomatskih stanja biorezonantnom metodom i Bahovim cvjetnim esencijama.
7. Regulisanje biohemijskih procesa u međućelijskom i ćelijskom prostoru, aktiviranjem određenih tačaka hranljivih supstanci na telu biorezonantnom metodom.
8. Primjena biorezonantnih programa za mršavljenje preko ušne školjke
9. Regulisanje hormonske ravnoteže.
Da bi se postiglo gore navedeno, u prosjeku je potrebno deset tretmana u toku deset sedmica. Ali, dužina trajanja terapije ipak zavisi od viška kilograma koje osoba ima, kao i drugih navedenih parametara. Ukoliko je potrebno više od deset tretmana, tada se oni rade na petnaest dana.
-Bicom aparat je jedinstev po tome što osim tog što radi dijagnostiku, sa  bicom  aparatom radimo I liječenje, odnosno, bicom pomaže organizmu da se sam izliječi. Testiranje se radi  preko kapi osušene krvi ili lično dolaskom u ordinaciju, kaže mr Vučurović.

Ordinacija Fontis koja jedina u Podorici radi BICOM tretmane, nalazi se u ulici Svetozara Markovića br.1, Tel. 069 015 303.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com