POTPIŠITE PETICIJU ZA “LEŽEĆE POLICAJCE”: Spriječimo da se dogodi još nesreća - Volim Podgoricu

POTPIŠITE PETICIJU ZA “LEŽEĆE POLICAJCE”: Spriječimo da se dogodi još nesreća

Studenti PMF-a pokrenuli su peticiju za postavljanje ležećih policajaca kod Capital Plaze. Prenosimo integralno njiovo obraćanje i link na kome možete potpisati peticiju.

PODGORICA: DVIJE DJEVOJKE UDARENE NA PJEŠAČKOM PRELAZU: Nakon udara letjele 10 metara (FOTO)

Poštovane kolege, profesori, prijatelji i ostali građani Crne Gore, svjedoci smo velikog broja saobraćajnih  nesreća. Nesreća koja je zadesila našu koleginicu je inicijalna kapisla za pokretanje peticije za postavljanje ležećeg policajca kod Capital Plaza u ulici CETINJSKI PUT BB.

Pošto je ta ulica izuzetno frekventna, zbog blizine Capital Plaze, Tehničkih fakulteta, puta prema KBC-u, studentskih domova I jedno od stajališta za studentski autobus, mi iz studentske organizacije Prirodno – Matematičkog fakulteta, predlažemo da se na toj dionici postave ležeći policajci koji bi uticali na smanjenje brzine vozača a samim tim i povećanja bezbjednosti svih učesnika u saobraćaju, a pogotovo pješaka kao najugroženijih učesnika u saobraćaju.

Potpisom ove peticije doprijnijećete pokušaju suzbijanja saobraćajnih nesreća na toj relaciji. Peticiu možete potpisati OVDJE

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com