Home / ŽIVOT + / Djeca i roditelji / SJEĆATE LI SE OCA KOJI SE OGLASOM IZVINIO SINU? Sada je objasnio pozadinu cijele priče!

SJEĆATE LI SE OCA KOJI SE OGLASOM IZVINIO SINU? Sada je objasnio pozadinu cijele priče!

Branko Đurić, otac Ilije Đurića koji se oglasom u Politici javno izvinio sinu što je sumnjao da će završiti ETF, objasnio je svoj potez koji je oduševio javnost.

Elektro-inženjer Branko Đurić (56) za Politiku kaže da je na ideju da da oglas došao kada je u rubrici “Među nama” tog beogradskog dnevnika vidio tekst iz četrdesetih godina prošlog vijeka u kome se jedan otac takođe izvinjava djetetu što nije vjerovao u njega.

A Ilija (27) je očevo povjerenje “malo uzdrmao” prije nekoliko godina, kada je na Elektrotehničkom fakultetu po treći put upisao prvu godinu na smjeru za telekomunikacije i izgubio pravo na državno finansiranje.

Na u afektu izraženu sumnju oca da će studije ikada završiti, Ilija je tada obećao ocu da će ih sam finansirati i diplomirati, a Branko je rekao: “Ako tako bude javno ću se izviniti”.

– Sumnjao sam jer, vidite, kada dijete treći put upisuje istu godinu nije baš svejedno. Lako jes savjetovati tuđu djecu, najteže je svoju izvesti na pravi put – “pravda” se stariji inženjer Đurić.

Uz svesrdnu podršku majke Ane (51), za koju Branko kaže da ni u jednom trenutku nije sumnjala u sina, Ilija se borio i uspio, s ponosom sada kaže otac.

Majka Ana dodaje da je cijela priča potekla od toga da je Branko ETF završio u roku.

– Ali, Ilija je rekao da će on za sve da se pobrine i uspio je. Izdržavao se crtanjem stripova, i za mene je to zaista divna stvar. Da smo mi morali da mu finansiramo školovanje, ne bi to išlo tako lako, godina za godinu – kaže ništa manje ponosna majka.

Kada je završio osnovne studije i upisao master, Ilija nije baš držao oca za riječ i tražio izvinjenje.

– Ali, kad se da riječ, ona mora i da se održi – kaže Branko. Otuda oglas koji je od interne šale prerastao u medijski i internet događaj.

(Politika/mondo)

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com