SJEĆATE LI SE OCA KOJI SE OGLASOM IZVINIO SINU? Sada je objasnio pozadinu cijele priče!

Branko Đurić, otac Ilije Đurića koji se oglasom u Politici javno izvinio sinu što je sumnjao da će završiti ETF, objasnio je svoj potez koji je oduševio javnost.

Elektro-inženjer Branko Đurić (56) za Politiku kaže da je na ideju da da oglas došao kada je u rubrici “Među nama” tog beogradskog dnevnika vidio tekst iz četrdesetih godina prošlog vijeka u kome se jedan otac takođe izvinjava djetetu što nije vjerovao u njega.

A Ilija (27) je očevo povjerenje “malo uzdrmao” prije nekoliko godina, kada je na Elektrotehničkom fakultetu po treći put upisao prvu godinu na smjeru za telekomunikacije i izgubio pravo na državno finansiranje.

Na u afektu izraženu sumnju oca da će studije ikada završiti, Ilija je tada obećao ocu da će ih sam finansirati i diplomirati, a Branko je rekao: “Ako tako bude javno ću se izviniti”.

– Sumnjao sam jer, vidite, kada dijete treći put upisuje istu godinu nije baš svejedno. Lako jes savjetovati tuđu djecu, najteže je svoju izvesti na pravi put – “pravda” se stariji inženjer Đurić.

Uz svesrdnu podršku majke Ane (51), za koju Branko kaže da ni u jednom trenutku nije sumnjala u sina, Ilija se borio i uspio, s ponosom sada kaže otac.

Majka Ana dodaje da je cijela priča potekla od toga da je Branko ETF završio u roku.

– Ali, Ilija je rekao da će on za sve da se pobrine i uspio je. Izdržavao se crtanjem stripova, i za mene je to zaista divna stvar. Da smo mi morali da mu finansiramo školovanje, ne bi to išlo tako lako, godina za godinu – kaže ništa manje ponosna majka.

Kada je završio osnovne studije i upisao master, Ilija nije baš držao oca za riječ i tražio izvinjenje.

– Ali, kad se da riječ, ona mora i da se održi – kaže Branko. Otuda oglas koji je od interne šale prerastao u medijski i internet događaj.

(Politika/mondo)

loading...
Tagovi

Slične Objave

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Back to top button
Close
Close