DŽEK NIKOLSON otkrio da mu je SESTRA zapravo MAJKA!!!! - Volim Podgoricu

DŽEK NIKOLSON otkrio da mu je SESTRA zapravo MAJKA!!!!

Holivudski glumac Džek Nikolson igrao je u više od 70 filmova, ali kako će se ispostaviti, nijedan filmski scenario nije mogao da ga pripremi na porodičnu dramu koja će glumca zadesiti.

Naime, zahvaljujući jednom novinaru, Džek Nikolson je saznao da mu djetinjstvo nije bilo onakvo kako je zamišljao. Džekovi baba i deda su ga odgajili kao svoje dijete, a njegova majka se predstavljala kao njegova sestra. Na žalost, porodica mu je umrla pre nego što je saznao za to, pa nikada neće shvatiti zašto su od njega krili ovu tajnu.

– To je cijena slave. Novinari počinju da kopaju po vašem privatnom životu i u sledećem trenutku saznate da vam je sestra zapravo majka – izjavio je svojevremeno Nikolson tim povodom.

Istina je izašla na vidjelo kad je 1974. u bioskop stigao “Chinatown”, a Time Magazine je o proslavljenom glumcu radio veliku priču. Pitanje novinara o roditeljima ga je zateklo i sve je negirao, ali je kasnije istražio priču i saznao istinu.

Naime, Nikolson je saznao da se njegova majka, Džun Frensis Nikolson, bila ambiciozna mlada plesačica kada je zatrudnjela sa, kasnije će se ispostaviti, oženjenim muškarcem. Upravo zbog toga, brigu o malenom Džeku preuzela je glumčeva baka, za koju će tokom mladosti Nikolson misliti da mu je majka.

(24 sata)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com