Svađa pjevačica u “Pinkovim zvezdama” o kojoj svi pričaju - Volim Podgoricu

Svađa pjevačica u “Pinkovim zvezdama” o kojoj svi pričaju

Veliku pažnju medija privukla je svađa žirija “Pinkovih zvezda”. Dok su gledaoci imali priliku da vide samo djelić ove rasprave, sinoć je emitovana kompletna svađa u kojoj su glavni alkteri bili Aleksandra Radović, Dara Bubamara i Zorica Brunclik.

Emisija je počela u dobrom raspoloženju da bi Aleksandra u jednom momentu prokomentarisala kako će posle emisije kod kuće morati da obavi “ćišćenje od nekvalitetne muzike”.

Tu se momentalno pobunila Dara Bubamara i upitala Aleksandru:

– Izvini, Aleksandra, a gdje živiš ti? Ako se ne razumeš u ovu muziku što si onda došla ovde? – rekla je ljutitito Dara, na šta joj je pop pevačica odgovorila da neko u žiriju mora biti neobrazovan, što je još više razljutilo skandaloznu pjevačicu:

– Pa, samo se ti foliraj, ali narod to vidi i zato nisi velika zvjezda. Možda nisam obrazovana kao ti, ljepotice, ali sam velika zvijezda za tebe – rekla je Dara.

U ovu svađu umiješala se i Zorica Brunclik:

– Činjenica je da ste nas sve povrijedili, jer svi smo iz iste branše. Ja sam uspješna u svojoj profesiji, Dragana u svojoj i naravno da nam nije drago kada čujemo ovako nešto – održala je Brunclikova lekciju pop pjevačici.

I Dragana Mirković se obratila Aleksandri, ali nije željela sa njom da uđe u žešću raspravu, pa je birala riječi kako ne bi došlo do većeg haosa.

– Ja razumijem Aleksandru, ona voli pop muziku i treba da je voli i brani, ali to ne treba da radi preko tuđih leđa – odgovorila je folk diva.

Pop pjevačica se nije pretjerano potresla zbog ovih pridika, pa čak ni na dobacivanja Dare Bubamare poput, “Kome se, bre, foliraš?”, “Ona je, kao, fensi, a mi smo šta…?”.

Ova rasprava pomalo je uznemirila i takmičara Miodraga Đokića, što je bilo i te kako primijećeno kada je otpjevao drugu pjesmu, ali je prošao u sledeći krug jer se u prvoj pjesmi pokazao kao sjajan pjevač.

2 komentara

  1. Greetings! I know this is kinda off topic but I’d figured I’d ask. Would you be interested in trading links or maybe guest authoring a blog article or vice-versa? My site addresses a lot of the same subjects as yours and I believe we could greatly benefit from each other. If you are interested feel free to send me an e-mail. I look forward to hearing from you! Wonderful blog by the way!

  2. Strong blog. I acquired several nice info. I?ve been keeping a watch on this technology for a few time. It?utes attention-grabbing the method it retains totally different, however many of the primary components remain a similar. have you observed a lot change since Search engines created their own latest purchase in the field?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com