DA LI STE ZNALI? Muškarci se plaše jakih žena zbog ovih pet stvari - Volim Podgoricu

DA LI STE ZNALI? Muškarci se plaše jakih žena zbog ovih pet stvari

Muškarci vole da budu dominantni i tako dokazuju da su “jači pol”. Kontrola je u njihovim rukama gotovo uvijek.Ova potreba za dominacijom povremeno dolazi u pitanje, posebno kada se nezreo muškarac ne može pomiriti sa svojim osjećajima (i nesigurnošću) nakon što se snažna žena pojavi u njegovom životu, piše Expanded Consciousness.

Nezreli muškarci se često plaše moćnih žena iz pet razloga:

Snažnu ženu nije strah da muškarca dovede u red

Snažne žene muškarcu daju do znanja da one nisu s njim samo zbog njegovog ega. Ona smatra da on treba biti odgovoran, izaziva ga kad čini greške ili kad tvrdi kako je on uvijek u pravu.

Snažne žene su pametne i sposobne, što je u sukobu s nezrelošću.

On osjeća pritisak zbog uspjeha koji se očekuje od njega

Snažne žene podržavaju svoje partnere, ali oni ne žele da ih non stop motivišu kako bi bili najbolji. Nezreli muškarci često tu podršku i očekivanja ambicije gledaju sa strahom.

Boje se da je ona očekivala više i da se neće moći nositi s tim. Da ne spominjemo, nezreli muškarci ne podnose konstruktivnu kritiku.

On se boji obvezivanja

Nezreli muškarci nemaju pojma što žele od života. Snažne žene tačno znaju šta žele. Ako snažna žena želi biti s muškarcem, to je zato što je ona odlučila da je on ono što ona traži. Ona se ne boji obavezivanja.

Obavezivanje je zastrašujuće nezrelim muškarcima. Ozbiljnost nije njihova snaga.

Ona će uvijek reći ono što misli

Snažnim ženama nije problem da se suoče s osobom zbog nečega što je rekla ili učinila. Ako ste učinili nešto što joj ne odgovara, ona će vam to reći.

To može biti vrlo zastrašujuće nezrelim muškarcima, jer oni nijesu navikli da je žena toliko direktna.

Snažnu ženu je teško impresionirati

Nezreli muškarci obično nijesu oni koji ulažu 100 postotni trud u odnos, što je problematično zbog toga što jake žene očekuju jednako snažnog partnera.

Ona živi strasno svaki dan i potreban joj je partner koji će pokazati strast u odnosu kako bi znala da je pronašla partnera kojeg vrijedi imati.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com