SALE MUTAVI BIO STRAH I TREPET NAVIJAČA: Rođen kao DELIJA, ubijen kao GROBAR - Volim Podgoricu

SALE MUTAVI BIO STRAH I TREPET NAVIJAČA: Rođen kao DELIJA, ubijen kao GROBAR

 

 

Ubijeni Aleksandar Stanković (30), daleko poznatiji pod nadimkom Sale Mutavi jedan je od “najpopularnijih” beogradskih navijača poslednjih desetak godina.

Sa zavidnim stažom u huliganskim vodama, momak sa Vračara je pre 5 godina svoj staž sa sjeverne tribine Zvezdinog stadiona zamijenio pozicijom u vrhu Juga Partizanovog stadiona.

Bio je jedan od mnogih “novih” likova koji su preuzeli vođstvo južnom tribinom u periodu njene najveće krize (posle masovnog hapšenja zbog smrti Brisa Tatona, a zatim i u vrijeme međusobnih sukoba na Jugu, kada je izgubljen jedan mladi život, Ivana Perovića).

Poznat policiji i sudovima (poslovi s drogom), poznat na ulici, Sale Mutavi je bio alfa i omega “grobarske” tribine. Poslednjih godina je stekao status možda i “najmoćnijeg” navijača u Beogradu.

Sa strahopoštovanjem se izgovaralo njegovo ime na stadionu u Humskoj, a kao što je poznato bio je saslušavan poslije letošnjeg napada nekolicine navijača Partizana (u njegovom prisustvu) na obezbjeđenje direktora kluba Miloša Vazure.

Bio je jedan zbog kojih je i nastala zastava Janjičari koja je jedno vrijeme krasila tribinu Partizanove tribine, naročito na Vječitim derbijima sa Crvenom zvezdom.

Podsjetite se i napada anavijača Partizana (na čelu sa “Mutavim”) na obezbjeđenje Miloša Vazure.

 

(Telegraf,rs)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com