Uhapšeni policajac PRIZNAO da je ČLAN kriminalnog KLANA - Volim Podgoricu

Uhapšeni policajac PRIZNAO da je ČLAN kriminalnog KLANA

Pomoćnik komandira kotorske policije Zlatko Samardžić pušten je na slobodu nakon što je tužiocima priznao da je članovima kavačkog klana odavao povjerljive službene informacije.

“Vijesti” saznaju da je uhapšeni policajac specijalnim tužiocima do tančina ispričao kada je i kako postao član kavačke kriminalne grupe, ali i koje je sve informacije odavao vođama tog klana.

Navodno, on je Kavčanima javljao kada policija kreće u pretres njihovih stanova, upozoravao ih da se čuvaju ili bježe ukoliko je postojala mogućnost da budu privedeni, zbog čega su oni uvijek bili korak ispred organa gonjenja.

Izvor iz istrage kazao je da se pomoćnik komandira “upleo” u kavački klan zbog prijateljskih odnosa sa sestrom jednog od vođa te kriminalne grupe. Samardžić je uhapšen 12. septembra u Kotoru.  Lisice na ruke tada su stavljene Podgoričaninu Đerđu Camaju, Kotoranima Goranu Ljubatoviću, Aleksandri Bogdanović, Nikoli Andriću, Igoru Andriću, Tripu Moškovu, Iliji Dedoviću i Stefanu Brnoviću.  Prema pouzdanim saznanjima “Vijesti” pritvor je ukinut samo Samardžiću, ali je tužilaštvo ponudilo sporazum o priznanju krivice i ostalim uhapšenima u toj akciji.

Vođama kavačke grupe uhapšene u septembarskoj akciji policija i tužilaštvo označili su osuđenika Igora Božovića i  Kotoranina  Slobodana Kašćelana koji je u bjekstvu. Kašćelan i Kotorani  Vladimir Božović, sin Igora Božovića,  Miloš Radonjić, Siniša Vlahović, Aleksandar Đurišić, Igor Đurišić zvani Major i Davor Prelević izbjegli su hapšenje 12. septembra.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com