STRAVIČNA ISPOVIJEST OCA: Mog sina su cimeri u zatvoru izboli, objesili i POJELI - Volim Podgoricu

STRAVIČNA ISPOVIJEST OCA: Mog sina su cimeri u zatvoru izboli, objesili i POJELI

Huan Karlos Erera doživio je najtežu stvar koju jedan roditelj može da doživi. Njegov sin je ubijen. Ali još veći šok je način na koji se to dogodilo. Njegovog sina su izboli, objesili i potom pojeli cimeri iz zatvora.

Slučaj koji zvuči kao scenario za najgori horor film dogodio se u Venecueli tokom pobune u zatvoru u kom je njegov sin robijao kaznu zbog razbojništva.

 Tragičnu sudbinu svog sina, Huan Karlos je ispričao na pres konferenciji tri dana nakon što je njegov sin brutalno ubijen.

– Jedan od zatvorenika koji je bio sa njim kada je ubijen vidio je sve što se dogodilo – počeo je priču Huan Karlos i nastavio – Mog sina i još dvojicu zatvorenika otelo je 40 ljudi, koji su ga potom izboli noževima i objesili da iskrvari, a onda ga je Dorancel isjekao da bi nahranio ostale zatvorenike.

Doransel Vargas je jedan od najpoznatijih zatvorenika u Venecueli. Kaznu, na koju je osuđen 1999. godine, služi upravo zbog kanibalizma.

– Molim vas da mi date bar jednu njegovu kost, da mogu da ga sahranim i malo olakšam sebi bol – rekao je očajni otac.

Neimenovani policijski izvori potvrdili su za “Foks njuz Latino” da nakon pobune nedostaju dvojica zatvorenika, ali niko ne zna gdje su.

Vlasti Venecuele nisu spremne da potvrde očevu tvrdnju reči, ali najavljuju istragu koja bi trebalo da pokaže šta se stvarno dogodilo.

(Blic)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com