MONSTRUM: Strini krvnički polomio ruku,rebra ,zube…… - Volim Podgoricu

MONSTRUM: Strini krvnički polomio ruku,rebra ,zube……

Jovica Meletin uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju strinu Ankicu Meletin (70) u njihovoj kući u mjestu Gaj kod Smedereva.

Kako saznajemo, Jovica je bez povoda nasrnuo na nesrećnu staricu i polomio joj ruku, tri rebra, zube i zadao joj više udaraca po glavi i telu, a kad je policija došla u njihovu kuću, izmislio je da su im razbojnici upali u dom, unakazili Ankicu i ukrali im novac.

Jovica Meletin

– Jovica je u nedjelju oko ponoći pijan nasrnuo na Ankicu i besomučno je udarao. Tukao ju je rukama i nogama, šutirao je i gazio dok se nije onesvjestila. Čak ju je tukao i pištoljima. Toliko ju je udarao da se žena onesvjestila. Soba, kupatilo, zidovi, kao i Jovičino odijelo bili su natopljeni krvlju – kaže  Kosta Filipović, poznanik nesrećne starice.

On objašnjava da je Jovica mislio da je ubio Ankicu jer je izgubila svijest, pa je sam pozvao policiju i smislio priču o lopovima.
– Bio je ubijeđen da je Ankica preminula od batina, a mislim da mu je to i bila namjera. Onesvješćenu ju je odvukao do kupatila, oprao krv sa nje i vratio je u sobu. Tada je pozvao policiju i ispričao im da nije bio kod kuće i da je zatekao užasan prizor kad se vratio. Za prozor koji je prethodnih dana sam polomio u nastupu bijesa rekao je da su ga razbojnici polomili – kaže Filipović.

Međutim, jlekari Hitne pomoći uspjeli su da osvijeste Ankicu.
– Kad je videla da je tu i policija, oslobodila se. Jecajući je objasnila inspektorima da ju je zapravo rođak unakazio. Policajci su tada uhapsili nasilnika i našla dva pištolja kojima ju je tukao – kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, Jovica je 10 godina živio u Americi, odakle se nedavno vratio.

On je ovdje sam, jer ne komunicira sa ćerkom, koja živi u Smederevu. Došao je kod strine Ankice, koja je takođe sama pošto joj je suprug preminuo, a djece nema. Uspio je da je nagovori da zajedno kupe kuću, što su i učinili prije mjesec dana – kaže Filipović i dodaje da je Ankica pristala na zajedničku kupovinu nekretnine jer je bila usamljena.

Kosta je juče posjetio Ankicu u bolnici u Pančevu.
– Ispričala mi je da ju je napao bez ikakvog razloga i da ju je udarao čime je stigao. Rekla mi je da je samo sagla glavu i trpjela udarce dok se nije onesvjestila. Nije mogla da pobjegne jer je stara i ne može da trči. Nije imala snage da mu se odupre – kaže naš sagovornik i dodaje da se Ankica plaši da Jovicu ne puste iz pritvora.

(Kurir)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com