IZ LJUBAVI PREMA PORODICI: Prodaje nevinost za 400.000 dolara! - Volim Podgoricu

IZ LJUBAVI PREMA PORODICI: Prodaje nevinost za 400.000 dolara!

Katarina Stoun (20) napustila je Sijetl kako bi otišla u Nevadu da radi u zloglasnom, ali legalnom bordelu i to pošto je vidjela oglas na Fejsbuku.

Ona sada tamo prodaje svoju nevinost za 400.000 dolara, međutim, neće prihvatiti ponudu ukoliko ne bude osjetila „povezanost” sa tom osobom.

Ona se na taj potez odlučila kako bi pomogla svojoj porodici pošto im je u požaru izgorjela kuća.

Njena kontroverzna odluka je navela druge da kažu kako je trebalo da prvi seks ima iz ljubavi, a ona je odgovorila da „upravo to i radi”.

– Ljudi kažu da bi to trebalo da se uradi iz ljubavi. A ja to i radim iz ljubavi prema mojoj porodici – objasnila je Katarina za CNN.

Ona se dogovorila sa vlasnikom bordela Denisom Hofom koji joj je dozvolio da to uradi u jednom od njegovih sedam lokala, ali uz uslov da pola od te sume pripadne njemu.

Do tada će Katarina raditi u bordelu i pružati neseksualne usluge, a sve kako bi prikupila novac za familiju koja nije imala osiguranje kada im je vatra progutala dom.

Planira da ostane da radi tamo i pošto proda svoju nevinost, a posle pet godina će upisati prava.

– Čekam na muškarca sa kojim ću osjetiti povezanost, tako da cijelo iskustvo bude posebno za oboje. Imam pravo da biram šta ću da radim sa svojim tijelom, a s obzirom na tešku ekonomsku situaciju, možete li da me krivite? – pitanjem je završila Katarina.

(24 sata)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com