Veliki uspjeh TK Akademac na takmičenju u Albaniji - Volim Podgoricu

Veliki uspjeh TK Akademac na takmičenju u Albaniji

Proteklog vikenda, 22-23.10.2016.god, u Tirani (Albanija) je održan međunarodni taekwondo turnir u sportskoj borbi (kyorugi) i izvođenju formi (poomsae).

Turnir je okupio oko 300 takmičara/ki u sportskoj borbi i oko 50 takmičara/ki u izvođenju formi iz 20-tak klubova iz Albanije, Kosova, Grčke, Italije i Crne Gore.

sara-i-dino-arifovic-sa-svojim-trenerom-zoranom-nedicem
Na turniru  klupske boje TK Akademac branili su Sara i Dino Arifović.

Dino je u borbama, u kadetskoj konkurenciji (-57kg) osvojio prvo mjesto i zlatnu medalju, dok je Sara u formama u kadetskoj konkurenciji isto tako osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju.

“Izuzetno smo zadovoljni njihovim nastupom i nadamo se da će svoj dobar nastup ponoviti i na predstojećem međunarodnom turniru, Mostar Open koji će se održati 5.novembra. Na ovom turniru, klupske boje će braniti još takmičara/ki iz našeg takmičarskog pogona” , – istaki su iz TK Akademac.

“Sve u svemu, možemo biti i više nego zadovoljni ne samo zbog ovog Sarinog i Dinovog nastupa, već i u budućnosti ostalih takmičara/ki iz kluba koji polako stasavaju za dobre rezultate u sportskom dijelu taekwondo-a.
Posebno nam je drago da se klub uspješno takmiči u obe sportske discipline, formama i borbama, i nadamo se da će i u budućnosti sporski segment rada našeg kluba biti sve bolji, kako kvalitativno tako i kvantitativno. Prvo naredno takmičenje na kojem će klub masovnije nastupiti je Kup Crne Gore koji je na programu krajem novembra.” – kaže se u saopštenju TK Akademac.

2 komentara

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com