ISTJERIVANJE ĐAVOLA NA SVETU PETKU: Snimak egzorcizma prestrašio vjernike! (VIDEO) - Volim Podgoricu

ISTJERIVANJE ĐAVOLA NA SVETU PETKU: Snimak egzorcizma prestrašio vjernike! (VIDEO)

Praznik Svete Petke značajan je za brojne pravoslavce u Rumuniji, a na glavnoj proslavi oko Metropolitanske katedarale u Iasi okupilo se oko 300.000 vjernika koji su došli da vide „čudotvorne relikvije“.

Niko od njih nije očekivao da će tamo vidjeti prilično bizaran obred egzorcizma.

Još u jutarnjim časovima jedna mlada žena je u gomili postala poprilično uznemirena i počela je da bunca i da vrišti. Vidjevši da joj je pozlilo bolničari su je uz pomoć policajaca izvukli iz gomile i s njom krenuli prema kolima Hitne pomoći.

Međutim, na tom putu ih je zaustavila starica koja im je objasnila da djevojki u crnoj odeći najvjerovatnije treba druga, duhovna vrsta pomoći.

Pred staklenim sandukom s relikvijama su je držala dva policajca dok joj je starica pritiskala glavu na sanduk. Nakon toga se pojavio i sveštenik koji je policajcima rekao da ne puštaju mladu ženu, a a onda je uz vrištanje uspjela da prozbori – “Ne izlazim napolje“.

Pred sam kraj obreda ona je ostala bez svijesti nakon čega ju je Hitna pomoć konačno odvela.

Video koji se pojavio na Jutjubu objavljen je 16. oktobra, a napomene radi, u Rumuniji se Sveta Petka slavi po starom kalendaru 14. oktobra.

Pogledajte video:

(24sata.hr)

1 komentar

  1. I am crazy about this blog. I have visit so many time to this blog. I have found this blog from Google. I have received a bunch of information. I really appreciate to meet to it and i emphasize to this blog. My curiosity to learn more and more on this blog.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com