Home / ŽIVOT + / Djeca i roditelji / CRNOGORSKA studentkinja ZAPALILA internet: “SIROTINJO, NE TREBA DA ŽIVIŠ!”
Foto: Ilustracija

CRNOGORSKA studentkinja ZAPALILA internet: “SIROTINJO, NE TREBA DA ŽIVIŠ!”

Nikšićanka koja, prema informacijama sa njenog Facebook profila, studira pomorski menadžment u Kotoru, zapalila je internet zajednicu statusom koji govori o poremećenim vrijednostima današnje omladine. Medijska promocija i nametanje mladima “vrijednosti” koje nosi društvo starleta i kriminalaca, očigledno uzimaju svoj danak.

Ova djevojka je na svom profilu napisala da može da razumije da neko nema para, da se loše hrani ili slabo jede, ali ne i da ima telefon bez kamere i tač skrina!

“Razumijem da neko nema para, da se loše hrani ili slabo jede ali ne razumijem da neko u dvadesetom vijeku ima telefon koji nema kameru i touč skreen stidite se! Takav telefon ako imate držite ga u đepu ili torbi, a ne na stolu u kafiću!!!”, napisala je Jelena.

Ipak, ovakav stav nije naišao na odobravanje većine na ovoj društvenoj mreži, pa se javio jedan broj onih koji su rekli da nisu siromašni, ali da ipak nose ovaj telefon i da se ne stide toga. Ovakav stav mlade Nikšićanke je uglavnom naišao na oštre kritike.

Tragično je, međutim, da je bilo i Jeleninih istomišljenika, koji su je podržali.

Iako ovako “duboko” promišlja o životnim vrijednostima  i značaju tehnologije, Jelena je stigla do fakulteta a da nije savladala osnove pravopisa.

jelena1

U polemici ispod svog statusa, na pitanje jednog FB prijatelja: Zašto tako Jelena, šta ako nemaju za bolji”? Jelena odgovara: Kako nemaju para za bolji? Sirotinja ne treba da živi!

jelena

loading...

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com