CRNOGORSKI BORAC ŠĆEPAN DRINČIĆ OSVOJIO NOVU MEDALJU: Korak do majstorskog zvanja - Volim Podgoricu

CRNOGORSKI BORAC ŠĆEPAN DRINČIĆ OSVOJIO NOVU MEDALJU: Korak do majstorskog zvanja

Crnogorski sportista – borac, takmičar u borilačkoj vještini Brazilska Džiu Džica (BJJ), Šćepan Drinčić, nosilac braon pojasa, na međunarodnom takmičenju otvorenog tipa održanom u Beogradu 29.10.2016. godine pod nazivom „Serbian BJJ Open“, osvojio je srebrnu medalju u kategoriji braon pojaseva do 82.3kg, izgubivši na poene u finalu od iskusnijeg protivnika.

Na takmičenju je učestvovalo oko 100 takmičara., a za Šćepana je ovo veliki uspjeh, s obzirom da se kao nosilac braon pojasa nalazi na korak od majstorskog zvanja (crnog pojasa).

Uprkos konstantnim povredama koje ga prate, Šćepan je ostvario još jedan u nizu uspjeha ove godine.

Ovaj mladi crnogorski sportista ima potencijal da napravi veliki uspjeh na BJJ sceni ukoliko nastavi da se takmiči aktivno kao sada, u šta ne sumnjamo. U novembru slijedi BJJ takmičenje „Montenegro Open“, gdje će se Šćepan takmičiti u dva različita stila borbe: sa kimonom i bez kimonoa (Gi & No Gi), kao i MMA (Mixed Martial Art) takmičenje koje će biti u decembru organizovano u Crnoj Gori.

Iza Šćepana ostaje veoma uspješna godina. Veliku podršku na njegovom putu pružaju mu sestra i brat koji ga prate na skoro svakom takmičenju i kojima je veoma zahvalan na podršci

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com