PODGORIČANI SVE ROMANTIČNIJI: Nova „LUDA“ prosidba, ovaj put u CENTRU grada (VIDEO) - Volim Podgoricu

PODGORIČANI SVE ROMANTIČNIJI: Nova „LUDA“ prosidba, ovaj put u CENTRU grada (VIDEO)

Jučerašnji Podgorički maraton će doživotno pamtiti Podgoričanin Miloš Dragović, crnogorski reprezentativac u maratonu, ali i njegova djevojka, Beograđanka Marija Kanački, atletičarka Atletskog kluba Partizan!

Marija je došla da navija za Miloša, i to je sigurno bio dodatni impuls našem maratoncu da juče obori rekord i postane dražavni prvak Crne Gore u maratonu! Marija međutim nije slutila da će Miloš u cilj utrčati sa – prstenom! Kada je utrčao u cilj, Miloš je izvadio prsten, kleknuo pred Mariju i zaprosio je!

-Zabavljamo se godinu i po, a obzirom da se i Marija i ja bavimo trčanjem planirao sam da na nekoj od važnijih trka napravim lijep gest. Kako smo već planirali vjenčanje u novembru, Marija je mogla da pretpostavi da ću je prije svadbe i formalno zaprositi, ali nije očekivala da ću to učiniti na maratonu, priča Miloš za portal “Volim Podgoricu”.  Međutim, ni to nije sve! Ljubav dvoje mladih koji su zajedno zaljubljeni i u trčanje u martu će biti krunisana prinovom!

Miloš, koji ima 23 godine, otkriva da će Marija, inače diplomirani stomatolog, i on, u martu iduće godine postati roditelji!

Ekipa portala “Volim Podgoricu” čestita Milošu i Mariji od sveg srca i očekujemo lijepe vijesti sa svadbe i naravno, u martu naredne godine!

(Volim Podgoricu)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com