ISPOVIJEST PROSTITUTKE: Zaradim i do 400 evra po klijentu, a policajcu moram da dam besplatno - Volim Podgoricu

ISPOVIJEST PROSTITUTKE: Zaradim i do 400 evra po klijentu, a policajcu moram da dam besplatno

Kaže za sebe da nije radodajka već poslovna žena. A prodaje kaže, ono, u čemu je dobra – uslugu u krevetu.

Nema makroa, niko je nije natJerao na prostituciju, već se za profesiju “seksualne radnice” odlučila iz ekonomskih razloga.

Po jednom klijentu kaže može da zaradi i do 400 evra. A suprotno svim stereotipima, klijenti su joj ljudi za koje to nikada ne bi pomislili.Kaže da je u privatnom životu imala mnogo više loših iskustava s muškarcima nego u bavljenju prostitucijom. Ne smatra se žrtvom niti želi da je drugi takvom vide. “Odrasla sam osoba, sama sam se odlučila da se bavim time, nitko me nije natjerao i isto tako neće me odgovoriti od toga ukoliko ja to ne želim”, kaže ona.

“Ja kažem svoje uslove i onda dalje možemo o da razgovaramo o ličnim ukusima i željama“, objašnjava svoj stav prema klijentima i dodaje „Ima klijenata koji ne mogu da ostvare svoju sekusalnost osim sa prostitutkama, ima klijenata koji imaju neki invaliditet, koji imaju problema sa svojom nesigurnošću“.

U očima zakona to što radi spada pod prekršaj javnog reda i mira i kaže da joj to nije jasno.

„Što se mene tiče, kad bi se prostitucija legalizovala ja ne bih morala da brinem da li će da mi dođe policajac, u da ucjenjuje i traži besplatnu uslugu za zaštitu, što mi se već dešavalo.“, otkrila je medijima.
Kaže jedino tako bi se uveo red, jer potražnja bez obzira na represiju neće nestati. Oduvijek je bilo prostitucije i uvijek će je biti.

Čak i oni koji te iste zakone donose su dio toga, uticajni ljudi, političari…kaže da najčešće radi na preporuku i sa stalnim klijentima. Tako rizik svodi na minimum. U boljoj je poziciji nego mnoge druge kaže. Zato je i odlučila da progovori javno, i podstakne na razmišljanje. Kaže da ako je ona zadovoljna s tim što radi, ne vidi zašto bi to trebao bio ičiji problem.

(Jutarnji/Nova TV)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com