POLICAJCI PRETUKLI DJEČAKA (14) IZ PODGORICE: Stavili su mi lisice i UDARALI PENDRECIMA - Volim Podgoricu

POLICAJCI PRETUKLI DJEČAKA (14) IZ PODGORICE: Stavili su mi lisice i UDARALI PENDRECIMA

Četranestogodišnji B.M. prošle je subote, umjesto navijanja i sportskog ugođaja na utakmici Mladost – Zeta na Starom Aerodromu, dobio batine, i to ne od  “protivničke” navijačke grupe, nego od – policije!

Kako je ispričao za portal “Volim Podgoricu” grupa od oko 25 “Vukova” stigla je na željezničku stanicu u Podgorici.

-Tu je već bilo oko 50 “Varvara” i došlo je do tuče. Ni prva, ni posljednja navijačka tuča, i umiješala se policija, i to razumijem. Međutim, umjesto da nas privedu i kazne po zakonu, oni su meni i još nekim momcima stavili lisice udarali nas pendrecima više od deset minuta, priča ovaj dječak koji kaže da ima svjedoke, ali da slučaj nije prijavio. Njegova majka je, kaže, bila u šoku kada je došao kući sa modricama i podlivima, i nije joj palo na pamet da ga odvede prvo kod ljekara, pa onda da cio slučaj prijavi.

-Znam da smo svi napravili prekršaj, ali policajci su trebali da nam stave lisice i privedu nas, a ne njih dvojica od po 100 kg pendrecima po meni, kao po vreći, priča naš sagovornik. Po njegovim riječima, na Željezničkoj stanici je bilo oko 15 policajaca.

-Mi smo počeli da pjevamo naše pjesme, “Varvari” svoje, onda su krenuli da nam otmu bubanj i došlo je do tuče. Policija je uletjela, počeli da nas biju, bacili suzavac, prskali sprejom u oči. Mene su  počeli da biju,  branio sam s koliko sam mogao, onda je jedan rekao ‘Kolega stavi mu lisice!’ Stavili su mi lisice i tukli  još jače i više i psovali cijelo vrijeme, ja njih i oni mene… Posle nekoliko skinuli su mi lisice i izgurali  odatle… U tome su došla još dva policijska džipa, ispričao je D.M.

Iz Uprave policije je saopšteno da im ovaj slučaj nije prijavljen. Oni navode da ni dječak ni njegovi roditelji nijesu prijavili eventualno neprofesionalno postupanje službenika Uprave policije, niti da oni imaju bilo kakvu informaciju o ovom događaju.

Dječakova majka Dijana Mitrović rekla je da slučaj nije prijavila jer “ne vjeruje policiji” koja joj je, kako kaže, prebila dijete.

8 komentara

    1. Kenjaš,jer da si jednom osjetio sa 14 godina kako se dzukele policijske ophode prema djeci drugu bi pricu pricao ,ne kazem i danas su djeca dosta pustena i nevaspitana ali ako oni nemaju mozga sa 14 ovi sa 34 i 24 trebaju da ga imaju toliko od mene 🙂

    1. Šta će to dijete sa 14godiina na željezničku stanicu?
      Zašto nije bio u školi?
      Psuje starije od sebe..! Ma da..policija prvo pokusa da zavrsi tucu,onda naređuje..a ako se ni tada ne posluša,NORMALNO je daće da upotrebi fizičku snagu,i hladno oruzje,realno!
      ŠTA BI BILO DA SE TO DESILO U AMERICI? DA,UBILI BI GA IST SEKUNDE AKO NE BI POSLUŠAO!
      Ali zašto bi policajci tukli neduznog,naravno da je zasluzio,i neka su ga..
      On sa 14 godina je našao da se bije sa navijačkim budalama !!
      A majka mu nije normalna..
      Ona ne veruje državnoj upravi,nego huliganu lazljivom…
      ZAŠTO GA MAJKA NIJE PITALA STA JE ON RADIO MEĐU TOM MASOM,STA CE ON U TOJ TUČI??
      Ovo je užasno vrijeme..kada se djeca vise ne mogu prevaspitati.TUGA !

  1. Nego šta ?!
    Ovo kao nije ispravno?
    Sve je po propisima i po zakonu! Nek se mali nauči pameti.
    Klinac od 14 godina našao da se bije sa navijačima..
    Nek ga majka kuci nauci..
    ali ne ona veruje svom sinu a ne drzavnoj upravi..jadno!

  2. Odakle je policija mogla znati da on ima 14 godina i da je maloletan ?!?!?!?!
    Nalazi se među starijom masom,tuče se,psuje se,udara se,u navijačkoj grupi je,ponaša se huliganski,na žeeleznickoj stanici..
    Oni nisu tu da biju neduzne ljude,vec one kojima se nnormalnim i civilizovaniim recima ne moze dokazati,vec normalno ljudi upotrebljavaju nesto cime ce to zaustaviti..
    da je odma prekinuo i predao se mislite li da bi ga takli?NE.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com