SORAJA OTKRILA ODAKLE JOJ PARE: “Kupila sam kosu od 2000 eura, koju nosi i Kim Kardašijan” - Volim Podgoricu

SORAJA OTKRILA ODAKLE JOJ PARE: “Kupila sam kosu od 2000 eura, koju nosi i Kim Kardašijan”

Starleta Soraja Vučelić tvrdi da ima brdo novca jer joj je majka ostavila veliko bogatstvo.

Nekadašnjoj voditeljki emisije “Kolo sreće” majka je umrla kada je imala 18 godina, a Soraji je pripalo nasledstvo. Vučelićeva je tada, navodno, dobila gomilu novca, od kog živi i danas i plaća skupe krpice, automobile, putovanja, izlaske…

“Kada sam ostala bez mame, borila sam se kao lavica. Novac koji sam naslijedila od nje uložila sam u izgradnju kuće. Digla sam četiri sprata, koja izdajem. Nisam se bahatila. Bez obzira što sam bila mlada, nisam izlazila, kupovala garderobu, već sam sve ulagala u nekretnine. Čak sam i sama sa majstorima radila, bila sve vrijeme sa njima, nisam ništa prepuštala slučaju”, kaže Soraja i dodaje:

“Malo-pomalo skupljala sam novac, pa tako sada imam i sopstveni kazino. Poenta je samo biti hrabar i ulaziti u biznis bez bojazni da ćeš izgubiti. I naravno, treba znati sa parama, a ne uzaludno troškariti okolo”, ističe Vučelićeva.

Starleta često kupuje skupe automobile, konstantno putuje po svijetu, uvijek je obučena po poslednjoj modi.

“Volim da putujem i često novac dajem na to. S druge strane, dosta ulažem u sebe, pa sam , tako, nedavno kupila kosu id 2.000 evra, koja je prirodna. Vidjela sam da takvu nosi Kim Kardašijan, pa sam i ja poželjela da je imam. Nemam sponzore niti čekam da mi neki muškarac padne sa neba i pretvori mi život u bajku”, kaže Soraja.

(Alo)

 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com