Raković na najljepši način u svijetu promovisala Crnu Goru - Volim Podgoricu

Raković na najljepši način u svijetu promovisala Crnu Goru

Rukovodilac Uprave za mlade i sport, Slobodan Filipović, primio je crnogorsku reprezentativku Marinu Raković, koja je osvojila bronzanu medalju na nedavno održanom 23. seniorskom prvenstvu svijeta u karateu u Lincu, Austrija.

Filipović je uputio čestitke našoj reprezentativki na osvojenoj medalji i naglasio da je osvajanjem medalje postigla veliki uspjeh i značajan rezultat, kojim je na najljepši način u svijetu promovisala Crnu Goru, njen sport i sportsku kulturu.

“Rezultat je značajan i po tome što je njena medalja postignuta u sportu koji je na nedavnom kongresu Međunarodnog olimpijskog komiteta uvršten u porodicu olimpijskih sportova i biće zastupljen na sledećim Olimpijskim igrama u Tokiju 2020. godine”, istako je Filipović i dodao da postignutim rezultatom Marina Raković zasluženo dobija zvanje vrhunskog sportiste, saopšteno je iz Ministarstva prosvjete.

Filipović je poželio još mnogo osvojenih medalja u budućem periodu.

Raković je zahvalila Upravi za mlade i sport na dosadašnjoj podršci i budućoj saradnji. Ona je istakla da će nastaviti sa nizanjem medalja i da joj postignuti rezultati u Lincu daju satisfakciju za još boljim uspjesima.

Marina Raković je član KK ”Omladinac” iz Podgorice. Osvajala je mnoge turnire i nagrade, višestruki je prvak Balkana i Mediterana.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com