SUKOB U PODGORIČKOM NASELJU: “Morao sam da zaštitim svoju čast” - Volim Podgoricu

SUKOB U PODGORIČKOM NASELJU: “Morao sam da zaštitim svoju čast”

Bez namjere da utičem na sudski epilog cjelokupne situacije u kojoj sam se našao usljed provokacija Slavka Uskokovića, zbog svoje časti, zbog časti moje porodice, zbog mojih prijatelja, kumova, rođaka i zbog ukupne javnosti Crne Gore imam potrebu da objasnim što se desilo 11.11.2016.godine, saopštio je danas Nebojša Dragović.

Pokret za promjene (PzP) je ranije danas saopštio da je njihov član Slavko Uskoković fizički napadnut u podgoričkom naselju Gornja Gorica kada je na njega “bez ikakvog povoda, fizički nasrnuo i udario ga u lice izvjesni Nero Dragović, jedan od vodećih aktivista DPS u tom naselju”.

screenshot_6

Dragović je u saopštenju naveo da sukob sa Uskokovićem nema nikakve veze sa politikom, već se radi o ličnoj stvari.

“Slavko Uskoković je provocirao člana moje porodice zbog čega sam kao glava kuće imao potrebu da pitam svog komšiju da mi objasni zbog čega je to radio. Umjesto odgovora i komšinskog razgovora dobio sam salve uvreda zbog kojih sam morao da zaštitim i  svoj integritet i svoju čast. Dakle, neistinit i prizeman je svaki pokušaj PzP-a da moj sukob sa gospodinom Slavkom Uskokovićem dovede u političku ravan. Jedini razlog zbog kojeg smo se našli u toj situaciji je nepoštovanje mene i moje porodice, što sam uvjeren da ću dokazati i na sudu”, kazao je Dragović.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com