Treći ImPRove biznis seminar: “Online PR I krizno komuniciranje” - Volim Podgoricu

Treći ImPRove biznis seminar: “Online PR I krizno komuniciranje”

 

Treću godinu zaredom, agencija Advantage, u saradnji sa Ministarstvom za informaciono društvo i telekomunikacije, a pod pokroviteljstvom Miramax doo organizuje ImPRove biznis seminar – tema: “Online PR i krizno komuniciranje”.

Seminar će biti održan 8.decembra u hotelu Ramada u Podgorici.

Nakon prošlogodišnjeg velikog uspjeha, i ove godine veliko je interesovanje učesnika, pa se očekuje preko stotinu polaznika seminara, koji će održati Krešimir Macan, ugledni hrvatski PR stručnjak specijalizovan za krizno komuniciranje, strateško komuniciranje u politici i nove društvene medije.

G-din Macan je ugledni međunarodni izborni savjetnik i autor Youtube kanala Bijesprvi koji je godinama zabavljao milione gledalaca širom regiona. Danas uspješno vodi savjetničku agenciju za odnose s javnošću Manjgura, koja je osnovana još 1997. kao jedna od prvih hrvatskih agencija specijalizovanih za odnose s javnošću.

Svrha seminara je upoznati se sa inovativnim načinima korišćenja novih medija kako bi što bolje komunicirali sa javnošću, posebno u vrijeme kriznih situacija. Svi učesnici seminara će naučiti koje su prednosti, a koji nedostaci komunikacije putem novih medija u odnosu na klasične, koje bi danas osnovne digitalne vještine svaki PR-ovac trebalo da ima, te kako da stvorite online kanale za komunikaciju prema ciljanoj javnosti.

Seminar je odlična prilika za PR menadžere, zaposlene u sekorima za odnose s javnošću, marketingu, korporativnim komunikacijama i digitalnim sektorima, ali i za sve one koji su željni poslovne edukacije da nauče kako da prepoznaju potencijalnu kriznu situaciju, kako se ponašati i komunicirati za vrijeme krize, zašto je bitno analizirati situaciju nakon krize i kako zadržati dobru reputaciju koju krizne situacije mogu ugroziti.

Svi zainteresovani se za seminar mogu prijaviti na zvaničnoj internet stranici www.improve.co.me  

2 komentara

  1. This internet site is often a walk-through for all of the internet you wanted about this and didn’t know who to question. Glimpse here, and you’ll definitely discover it.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com