CEDIS: Isključenja zbog ugradnje novih brojila - Volim Podgoricu

CEDIS: Isključenja zbog ugradnje novih brojila

Nova elektronska brojila od ponedjeljka 14.novembra do petka 18.novembra, biće ugrađivana na sljedećim lokacijama:

Podgorica 18.11

– Kakaricka gora

Berane 14.11-18.11

– Luge 1, 2, 3, 4

– Voja Maslovarića

– Jasikovača

– Talum

– Beran selo

– Vuka Karadžića

– Pešca

– Novo naselje

– Meterizi

– Glavice

– Gusinje

– Izbjegličko naselje

-Brezovica

– Jasikovača

Bar 16.11-18.11

– Brca

– Zelen bb

– Cara Dušana

Ulcinj 14.11-19.11

– BST Femići – Štoj

Kotor 14.11-19.11

– STARI GRAD (razne lokacije)

– Škaljari

– Pijaca

 

U toku radova na ugradnji novih brojila, u zavisnosti od preciziranog dana ugradnje o kojem se potrošači mogu interesovati od ekipa na terenu, objekti u kojima se vrši ugradnja, biće bez napajanja električnom energijom od 08 do 18 sati. Detaljnije informacije potrošači mogu dobiti putem call centra, na broj telefona 19100.

 

Podgorica

-Zbog radova u trafostanici Beko, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ul. Miljana Vukova, dio ul. Novaka Miloševa i dio ul. Slobode (dio oko nekadašnjeg Beka).

-Zbog radova u reonu trafostanice Beogradska 2, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 14 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio ulice Vukice Mitrović I dio Beogradske.

– Zbog radova u reonu trafostanica Donji Kokoti 1 i Donji Kokoti, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće dio Donjih Kokota.

Cetinje

-Zbog radova u trafostanicama, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 10.30 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bolnica „Danilo I“, dio Ivanbegove ulice, naselje Crna Greda i potrošači iznad Kružnog puta.

Podgorica I Danilovgrad

-Zbog radova na dalekovodu Novo Selo, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 16 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Novo Selo, Grbe, Klikovače, Daljam, Livade Bandićke, Lužnica, Ćafe, Baloče, Oraovica, Laško Rele, Dolovi Komanski, Crvena Paprat, Podkuk, Vučiji Studenac, Rupice Komanske, Mokanje kao i preduzeća Savović, Selekt, Jovanović i Volmont.

 

Nikšić

 

-Zbog radova na mreži, u petak 18.novembra, u terminu od 9.30 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači koji žive u naselju pod Trebjesom i bulevaru Vuka Karadžića.

 

Pljevlja

 

-Zbog  radova na niskonaponskoj mreži, u petak 18.novembra,  u vremenu: od 10:00 do 16:00 h, bez napajanja električnom energijom biće potrošači na područiju: Dolovi, Deveta, Male Krće,Ljutići.

 

Rožaje

 

-Zbog radova na niskonaponskoj mreži Bandžovo Brdo, u petak 18.novembra, u terminu od 10 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće Bandžovo Brdo.

 

Kotor

 

-Zbog radova u trafostanici Tripković, u petak 18.novembra, u terminu od 10 do 12 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće potrošači u dijelu Dobrote u blizini Palate Tripković.

 

Ulcinj

 

-Zbog radova u trafostanici Ćirovići, u petak 18.novembra, u terminu od 9 do 15 sati, bez napajanja električnom energijom ostaće naselje Ćirovići.

 

 

Navedeni radovi se izvode u cilju kvalitetnijeg i sigurnijeg napajanja električnom energijom. U slučaju loših vremenskih uslova radovi će se odgoditi.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com