UHAPŠENA “KUMA MILA ĐUKANOVIĆA” - Volim Podgoricu

UHAPŠENA “KUMA MILA ĐUKANOVIĆA”

Radmila Ikić, poznata kao najveći srpski prevarant, ponovo je privedena, a ovog puta je glumila tužioca za ratne zločine.

Radmila Ikić, poznata kao najveći srpski prevarant, ponovo je privedena, a ovog puta je glumila tužioca za ratne zločine.Drugo osnovno tužilaštvo dalo je nalog policiji da sasluša Ikićevu, međutim ovog puta po krivičnoj prijavi za ugrožavanje sigurnosti. Naime, za nevjericu je ali Ikićeva ovog puta nije uspjela da prevari svoju žrtvu.

– Ikićeva se svojoj žrtvi predstavljala kao Ivana Zorić, navodno tužilac za ratne zločine. Pripremala se da prevari izvjesnog Beograđanina, kome je obećala da će kao uticajna da mu pomogne da stan pretvori u hostel i počne lijepo da zarađuje. Iskoristila je, naime, činjenicu da je mjesto tužioca upražnjeno od odlaska Vladimira Vukčevića i tvrdila da je ona novoizabrani tužilac.

Jedan od njenih najpoznatijih rola bila je kuma Mila Đukanovića, što je odigrala čak dva puta, i to u Budvi i Beogradu. 

U međuvremenu je stupila i u emotivnu vezu sa žrtvom, ali je neko od njegove porodice prepoznao i ispričao mu. Kada je čovjek pokušao da prekine vezu s njom, počela je da mu priieti. Kada je shvatio da Radmila neće odustati, podnio je prijavu – kaže  izvor “Blica” u Tužilaštvu.

Nakon što je privedena na saslušanje, protiv nje je podnjeta prijava redovnim putem.

Ikićeva je, inače, stari znalac srpske policije. Prvi put je uhapšena prije više od 20 godina, ali je danas višestruki povratnik. Godinama unazad tek što odsluži zatvorsku kaznu, čim završi na slobodi nastavlja po starom.

Mijenjala je frizuru i boju kose i sebe povezivala s različitim ljudima iz vrha političkog života. Kako kome zatreba, u zavisnosti od situacije i tipa lakovjernih. A jedini cilj joj je bio da uzme novac, u čemu je i uspjevala. Od svojih žrtava uzela je na desetine hiljada eura.

Jedan od njenih najpoznatijih rola bila je kuma Mila Đukanovića, što je odigrala čak dva puta, i to u Budvi i Beogradu.

Predstavljala se i kao supruga bivšeg specijalnog tužioca Jovana Prijića, prijateljica Zvezdana Jovanovića, Ivana Ramić, sudija i portparol tadašnjeg Okružnog suda u Beogradu, prijateljica ministra Rasima Ljajića, bila je i prijateljica supruge Milorada Ulemeka Legije…

Osuđena je 2009. na šest godina zatvora zbog prevara, ali je uspjela i da cimerki u ćeliji Ani Filipović, osuđenoj zbog ubistva trogodišnje ćerke, uzme garderobu obećavajući joj advokata koji će je osloboditi. Izašla je na slobodu krajem 2015.

(Blic)

2 komentara

  1. Nice post. I discover something more difficult on diverse blogs everyday. It will always be stimulating to study content from other writers and employ a specific thing from their site. I’d opt to apply certain together with the content on my small weblog regardless of whether you don’t mind. Natually I’ll give you a link with your web weblog. Thank you sharing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com