VLADO GEORGIEV: Snašao sam se svjetski u ulozi oca - Volim Podgoricu

VLADO GEORGIEV: Snašao sam se svjetski u ulozi oca

Vlado Georgiev je svoje momačke dane sa puno radosti zamijenio porodičnim, a dolazak na svijet ćerke Sofije iz osnova mu je promijenio neke poglede na svijet.

Popularni Barba kaže da se dobro snašao na početku novog iskustva.

“Snašao sam se svjetski u ulozi oca. Iako se od mene očekivalo da u nekom trenutku postanem otac, ipak je ovo za mene jedno novo iskustvo, koje je unijelo u moj život neka nova osjećanja. Obožavam da provodim vrijeme sa Sofijom, ona me u potpunosti ispunjava. Nikada do sada nijesam osjetio ovako nešto”, ispričao je pjevač za Blic Puls i otkrio na koga liči njegova nasljednica.

“Sofija je ista ja kad sam bio beba, baš liči na mene. Doduše, ima nos na mamu, što je veoma dobro. Lijepa je kao lutka, obožavam je”, rekao je Vlado i otkrio da još uvijek ne mijenja pelene!

“Pa zamislite da vidite mene kako radim te poslove. To prepuštam ženi. Ona to radi super, iako je vrlo mlada. Iskreno, sve oko bebe radi fenomenalno, uopšte joj ne treba bebisiterka ili neko ko će joj pomagati”, rekao je Vlado.

“Mnogi pričaju da sam ovakav ili onakav, ali ja mogu samo da kažem da imam izuzetnu suprugu. Recimo da ona trpi sve moje nestašluke. To ne znači da je varam, nego mi toleriše kad duže ostanem u gradu i takve gluposti. Super je moja Milica”, ponosno priča pjevač.

Vlado i 14 godina mlađa Milica upoznali su se prije tri godine na snimanju njegovog spota za pjesmu “Iskreno” gdje je ona glumila.

Roditelji su postali početkom septembra.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com