Ovo su najbolji ljubavni parovi po horoskopu - Volim Podgoricu

Ovo su najbolji ljubavni parovi po horoskopu

Položaj zvijezda prilikom rođenja može puno reći o karakteru pojedinca, pa, iako je je svako od nas različit, neki horoskopski znaci se odlično slažu, dok neki ne mogu da se podnesu.

Ovan i Vodolija

Oboje su za akciju, pa njima nikada neće biti dosadno. Uživaju u zajedničkim aktivnostima, međusobno se zabavljaju i podupiru pa ova veza može da traje do kraja života.

Bik i Rak

Ovaj par zna kako da podijeli osjećanja s onim drugim i osjeća veliku povezanost. Super se razumiju, poštuju i uvažavaju pa je ovaj odnos jedan od kvalitetnijih.

Blizanci i Vodolija

Jedan od najpoznatijih parova zodijaka i stvarno su stvoreni jedno za drugo. U potpunosti se razumiju, povezani su na svim nivoima i ne narušavaju potrebu za slobodom koju ovi znakovi toliko vole.

Rak i Ribe

Oboje su veoma osjećajni i odlično funkcionišu zajedno. Žude za povezanošću s partnerom i važno im je da su oboje otvoreni po pitanju ljubavi i osjećaja.

Lav i Strijelac

Vatra iz aure ovog para izbija na sve strane. Strast ih pokreće i uvijek će se međusobno podupirati u snovima, težnjama i ciljevima.

Djevica i Bik

Još jedan savršen par po zvijezdama. Djevici je veoma važna sigurnost u životu, a to privlači i Bika koji je pouzdan i uz njega će se sigurno osjećati stabilno i sigurno.

Vaga i Blizanci

Ovu vezu karakteriše snažna povezanost na intelektualnom nivou. Vaga donosi ravnotežu, a Blizanac zabavu pa im neće biti dosadno ni u društvu ni kada su sami.

Škorpija i Rak

Iako na glasu kao veliki šarmer opsjednut seksom, Škorpiona itekako privlače osobe poput Rakova koji mu mogu pružiti toliko željenu emocionalnu povezanost. Međusobno odlično balansiraju prednosti i slabosti.

Strijelac i Ovan

Spoj dva vatrena znaka stvara veliku količnu strastvene energije koju par usmjerava na svako područje zajedničkog života. Ne boje se da krenu u avanturu i probleme mogu da riješe zajedničkim snagama.

Jarac i Bik

Bik i Jarac zajedno čine praktično i razumno partnerstvo puno poštovanja i međusobnog obožavanja. Jarcu je vrlo važna karijera što će Bik spremno prihvatiti i biti mu potpora, a Jarac će mu zato pružiti bezrezervnu ljubav i podršku.

Vodolija i Vaga

Odlična, skoro savršena kombinacija. U njoj svaki partner ispunjava sve zahtjeve onog drugog, ono što treba jednom drugi nudi, nadopunjuju se i ispunjuju. Ovakva povezanost čini vezu snažnom i dugotrajnom.

Ribe i Škorpija

Sanjarske, senzualne Ribe jako dobro se razumiju sa strastvenim i intuitivnim Škorpionima na intelektualnom, fizičkom i emocionalnom nivou. Ova veza prepuna je poštovanja i razumjevanja, ali i strasti.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com