U Telenoru od danas servis HBO GO - Volim Podgoricu

U Telenoru od danas servis HBO GO

Telenor svojim postpaid korisnicima od danas samostalno nudi uslugu HBO GO, saopšteno je iz ove kompanije.

Korisnicima ove mreže, koji kupe telefon tokom decembra i januara Telenor poklanja servis HBO GO, uz neograničen internet za njegovo korišćenje, do kraja februara 2017.godine. HBO GO biće dostupan kao dio Play + paketa ili samostalno, kao dodatak.

Servis se aktivira jednostavno, putem aplikacije ili portala Moj Telenor. Za korisnike Play M, L, XL i Premium paketa servis je uključen u ponudu, bez naknade, dok samostalno korišćenje servisa košta 5,9 eura mjesečno. Korisnici uz HBO Go dobijaju i 5GB interneta za njegovu upotrebu.

Najnoviji blokbasteri, kao što su „Povratnik“, „Džoj“ i „Dedpul“, sve epizode novih hit serija „Zapadni svijet“ i „Mladi papa“, kompletne sezone kultnih serija „Igra prijestola“ i „Porodica Soprano“, kao i Diznijevi filmovi za najmlađe, samo su neki od naslova koji će u narednom periodu, uz HBO GO i Telenor mrežu, korisnicima biti dostupni u svakom trenutku.

Fotografije koje sadrže scene iz kultne serije “Igra prijestola“ uklopljene u prepoznatljive crnogorske pejzaže, narednih dana skretaće pažnju korisnika društvenih mreža, a tom kampanjom Telenor najavljuje dolazak digitalnog servisa HBO GO, a time i bogatu prazničnu ponudu i iznenađenja za svoje korisnike.

“Taj poznati video striming servis korisnicima omogućava gledanje preko 3200 naslova – filmskih hitova, novih i kultnih serija, dokumentarnih i crtanih filmova, bilo kada i bilo gdje, 24 sata dnevno. Sadržaj visoke rezolucije moguće je pratiti na četiri različita uređaja – na mobilnom telefonu, tabletu, računaru ili Smart TV-u, u dva paralelna strima, uz bilo koju internet konekciju”, kazali su iz Telenora.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com