OKULTNE TAJNE KOJE LEDE KRV: 8 znakova da je na vas BAČENA KLETVA - Volim Podgoricu

OKULTNE TAJNE KOJE LEDE KRV: 8 znakova da je na vas BAČENA KLETVA

Praznovjerje je i dalje sastavni duo našeg društva, a mnogi su uvjereni da se iza ovog svijeta kriju spiritualne tajne koje niko od nas još ne razumije.

U knjizi koja se kroz vjekove bavi okultizmom nabasali smo na dio koji se odnosi na kletve, odnosno kako ih prepoznati i zaštiti se od njih.

Naravno, ovi znakovi se mogu povezati s raznim psihičkim i fizičkim stanjima i životnim fazama i situacijama i nikako se ne smiju uzimati kao dio potencijalne kletve već kao kuriozitet i praznovjerje.

Tekstovi o kletvama najčešće nabrajaju ovih osam stanja kao potencijalne znakove i tvrde da ukoliko je kod vas prisutno četiri ili više stanja da postoji velika mogućnost da vas je neko prokleo.

1. Nagli gubitak enerije: Ako ste nekad pucali od snage, bili prepuni života i energije, a odjednom ste potonuli i više nemate volje za ničim može biti jedan od znakova.

2. Finansijski gubici: Ukoliko su vas iznenada pokosili financijski gubici, ukoliko ste izgubili mnogo u nekim ulaganjima ili ste se odjednom iz stabilne financijske slike našli u bezizlaznoj situaciji.

3. Učestali problemi u ljubavi: Nekad ste bili u stabilnim ljubavnim vezama i odnosima, ali u zadnje vrijeme su iza vas samo ljubavni brodolomi, razvod, gubitak volje za ljubavlju i seksom.

4. Noćne more: Iznenada ste počeli sanjati čudne i zastrašujuće stvari. Izuzetno su uvjerljive i uglavnom vas dosta opterećuju. To mogu biti snovi o vašoj smrti, zmijama, škorpijama i padovima s velikih visina.

5. Crno znamenje: Ukoliko vam je netragom nestao omiljeni komad vašeg nakita ili se neobjašnjivo pokidao, to može biti znak kletve.

 

6. Loša sreća: Ovo je nešto što mnogi doživljavaju subjektivno, ali ako ste zaista u velikoj crnoj seriji i sve se okreće protiv vas, to može biti loš znak.

7. Neobjašnjiv bol: Ako češće nego ikad pre osjećate bol u tijelu koju ne možete objasniti, pogotovo u donjem dijelu leđa, stomaku pa čak i nogama, a liječnici ne mogu otkriti koji je razlog.

8. Problemi sa spavanjem: Iznenada se budite po noći, dugo ne možete da zaspete, preznojavate se tokom noći, a nikad ranije niste imali problema sa spavanjem, može biti znak da vas je netko „uhvatio na zub“.

Tekstovi o kletvama spominju da se napadi događaju u tri talasa, svaki od njih će biti sve jači i jači. Stoga ukoliko se pronađete više od četiri navedena znaka, knjige savjetuju da razmislite o skidanju kletve.

Ipak, još jednom valja napomenuti da svi ovi znakovi mogu povezati s brojnim životnim situacijama i stanjima i da ih treba uzeti s velikom dozom rezerve i isključivo kao kuriozitet.

(24sata.hr)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com