Home / NOVOSTI / Društvo / Žugić: Privredi treba više kredita
Radoje Žugić
Radoje Žugić

Žugić: Privredi treba više kredita

Guverner Centralne banke Radoje Žugić očekuje da će banke naredne godine intenzivirati podršku privredi, koja, kako smatra, sada nije dovoljna.

On je kazao da su na kraju oktobra ove godine ukupni krediti odobreni privredi iznosili su 922 miliona eura.

“Iako su u prvih deset mjeseci ove godine u odnosu na isti period prethodne godine u porastu novoodbreni krediti privredi, 10,3 odsto, očekujem da će sljedeće godine biti prisutna intenzivnija podrška banaka privredi”, rekao je Žugić u intervjuu za portal Bankar.me.

Komentarišući kritike da je pogrešno zaduživanje države kod domaćih banaka, kao što je bio slučaj sa nedavnom emisijom obveznica,   Žugić je kazao da je logično da banke dio slobodnih sredstava plasiraju u državne hartije od vrijednosti.

“Rizik koji postoji u uslovima kada se država zadužuje kod banaka je da ona ‘isisa’ likvidna sredstva iz bankarskog sistema i da onda nema raspoloživih sredstava za kreditiranje privrede. Međutim, taj rizik u ovom trenutku nije prisutan u Crnoj Gori, jer likvidna sredstva banaka iznose preko jedne milijarde eura. Stoga je logično da banke dio slobodnih sredstava plasiraju u državne HOV”, rekao je Žugić. On je rekao da CBCG  u ovom trenutku nema nijedan zvaničan zahtjev  za osnivanje novih banaka, ni za spajanje postojećih.

(Vijesti)

loading...

169 0 komentara

 1. Kako bi vam pomogao da platite svoje dugove, za realizaciju vašeg
  projekata, za kupnju vašeg doma ili vaših automobila iz snova, sve
  posebno. Nudim Vam zajam od 5.000 € do 850.000 €, kredit ili
  financiranje svima koji ga mogu vratiti kamatama po stopi
  3% za svakoga zainteresiranog pisati za mene, bez ozbiljne osobe
  suzdržati se.
  Molimo napišite na moj e-mail; [email protected]

  • Zdravo,
   Moje ime je ROBBI iz Cirebon Jawa Barat Indonezija, želio bih zahvaliti majci Alicia Radu da mi pomaže da dobijem dobar zajam nakon što sam puno patio u rukama lažnih internetskih zajmodavaca koji me vara da zaradim novac bez da mi ponudim zajam trebalo mi je zajam za zadnje 3 godine da bih započeo vlastiti posao u gradu Cirebonu gdje sam živio i padao sam u lažnu tvrtku u Turskoj koja me je varala i nije mi ponudila zajam. i jako sam frustriran jer sam izgubio sav svoj novac lažnoj tvrtki u Turskoj, jer dugujem toj banci i mojim prijateljima i nemam nikoga da trči, sve do jednog vjernika koji je moj prijatelj nazvao Siti Aminah nakon čitanja njezino svjedočenje o tome kako je dobila zajam od majke Alice Radu, pa sam se morao obratiti Siti Aminah i ona mi je rekla i uvjerila me da se obratim Majci Alicia Radu da je ona dobra majka i morala sam skupiti hrabrosti i kontaktirala sam majku Aliciju Radu i ja smo bili iznenađeni mojim kreditom koji je obrađen i odobren, a unutar 3 sata moj je kredit prebačen na moj račun i jako sam iznenađen što je to čudo i moram svjedočiti o dobrom djelu majke Alicije Radu
   pa bih savjetovao svima koji trebaju zajam da se obratite majci Alicia Radu e-mail: ([email protected]) i uvjeravam vas da ćete svjedočiti kao što sam učinio i možete me kontaktirati za više informacija o Majci Alicia Radu moju e-mail : ([email protected]) i još uvijek možete kontaktirati Siti Aminah koji me je upoznao majci Aliciu Radu e-mailom: ([email protected])
   neka Bog nastavi blagosloviti i ljubiti majku Aliciu Radu da promijeni svoj financijski život

 2. OFERTA DE PRÉSTEC URGENT URGENT APLICAR ARA: ([email protected]) Esteu buscant un préstec empresarial? préstec personal, préstec domèstic, cotxe, préstec estudiantil, préstec de consolidació de deutes, préstecs sense garantia, capital de risc, etc. O un banc o un banc ha denegat un préstec? institució financera per qualsevol motiu. Estem Hudson Valley Federal Finance Credit Union, préstecs a empreses i particulars a un tipus d’interès baix i assequible Taxa d’interès del 2%. Si estàs interessat en un préstec? Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui mateix a ([email protected]) i obteniu el vostre préstec avui mateix. WhatsApp: +15186011966
  https://www.facebook.com/HVFFCU

 3. zdravo
  Ovo je informisanje javnosti da smo hrišćanska organizacija osnovana da pomognemo ljudima u potrebama pomoći, kao što je finansijska pomoć. Dakle, ako ste u finansijskim poteškoćama ili imate bilo kakav finansijski problem, a vam trebaju sredstva za pokretanje sopstvenog biznisa, ili morate isplatiti svoje račune, dugo i kratkoročno trajanje po vašem izboru uz nisku kamatnu stopu na 2% godišnje za pojedince i kompanije. Želite nas kontaktirati danas putem e-mail adrese: ([email protected]) Biblija kaže (Luka 11:10) Za sve koji pita primaju; onaj koji traži nalaze; i onom ko kuca, vrata će biti otvorena. Zato ne propustite ovu priliku jer je Isus isti jučer, danas i zauvek. Molim vas, ovo je za ozbiljne misli i za Bog koji se plaše ljudi. Primite naše iskrene pozdrave od hrišćanske organizacije, Kontaktirajte nas danas putem ove e-pošte: ([email protected])
  Naš Whatsapp broj je: +2348071242538

 4. Mi smo financijski graditelji i dajemo sredstva svima od personalnih, komercijalnih i poslovnih financija s našim iznosima u rasponu od min. 2.000,00 do 1.000.000,00 s fiksnom i vrlo niskom kamatnom stopom od 3%. Želite li posjedovati tvrtku? Želite li posjedovati dom? Je li vaša tvrtka imala financijski problem? Imate li ugovor / projekt i trebate novac za financiranje? Prijavite se danas za financijsko financiranje i financiranje u roku od 2-3 radna dana. E-mail: ([email protected])

  Ponuda za zajam

 5. Ja samfinancijer , posebno privatni zajmodavac cini nudi kredit od 2000€ do 25 .000.000€ priznat u svijetu . Želite li dobiti kredit za projekt , mijenjati auto ili izgradnju vlastitog doma . Želite novca za obrazovanje svoje djece . To nijevrlo ozbiljna situacija, jer sam stavio na raspolaganju drugu priliku za pojedince na kredite po kamatnoj stopi od 2% .
  Obratite mi mail :…[email protected]

  E-mail:…. [email protected]

 6. Ovdje smo u Njemačkoj, pa ispunite zahtjev za kredit u nastavku

  Nudimo privatne i osobne kredite u iznosu od 2%. ponuditi detalje
  započinje od $ 2.000.00USD $ 10.000.000.00USD, od 50.000,00 do 100.000,00 eura da se sada podnese s ovim informacijama u poslovne ili privatne svrhe,

  Ako je tako, e-poštom sa sljedećim informacijama
  * Puno ime: ……………………………
  * Obavezan iznos zajma: …………..
  * Duljina: ……………………….
  * Država: ………………………………..
  * Telefon: ……………………………..
  * Okupacija: …………………………..
  * Mjesečni prihod: ……………………
  Vaše zadovoljstvo i financijski uspjeh je naš cilj

  E-pošta samo putem [email protected]

 7. Živim u Dobrih i danas sam srećna žena? Rekao sam sebi da bilo koji zajam zajmodavac koji bi mogao promijeniti moj život i moje porodice, ja ću se za svako lice koje je u potrazi za kredit za njih. Ako vam je potreban kredit i vi ste 100% sigurni da ćete vratiti zajam molimo Vas da im se obratite i molimo vas da im kažete da gospođa Sharon Coolidge Lynn se obratio tebi. E-MAIL —— [email protected]
  WHATSAPP —— +2348120111731
  Hvala i Bog te blagoslovio.

 8. Dobar dan svi
  Je li on poslovni čovek ili žena? Da li ste u nekom finansijskom zbrku ili vam treba novac za postavljanje sopstvenog posla? Da li vam je potreban kredit za postavljanje lijepog malih i srednjih preduzeća? Imate li nizak kreditni rejting, a imate li problema sa dobijanjem kapitalnih zajmova od lokalnih banaka i drugih finansijskih institucija? Zainteresovani kandidati treba da nas kontaktiraju putem e-maila: ([email protected]) ili pozovite + 1-918-550-4379.

  Melvin More

 9. Pozdrav, ako hitno trebate zajam, kontaktirajte SUNSHINE FINANCIAL GROUP kako biste dobili zajam bez odgađanja ili skrivenih naknada, 100 posto jamstva. Obratite se sada putem ove e-pošte: ([email protected])

 10. Trebate li brzi kredit kako biste riješili svoje financijske probleme i upravljali tvrtkom? Dobiti zajam od 3.000 do 3.000.000.000 u sljedećoj valuti ($) (€) (£) raspoloživ za zajam, ovdje nudimo sve vrste kredita. Investicijski krediti, osobni zajmovi, zajmovi za nekretnine. Možemo vam pomoći vašem poslovanju ili projektu s niskom kamatnom stopom od 3%. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, vratite se sa sljedećim informacijama o e-pošti: [[email protected]] ili vist nas link na web stranici: https: //neuronfinance.com/

  Bog te blagoslovio.

 11. Da li vam treba kredit? ako da pošaljete email: ([email protected])

  Da li vam treba kredit? lični krediti? poslovni krediti? hipotekarni krediti? poljoprivrednim i projektnim finansiranjem? izdvajamo sve vrste kredita po 2% kamate! Kontakt email (dakany.endre(a)gmail.com)

  Ponuda kredita.

 12. Imam novac za ponudu. Kontaktirajte nas:[email protected]

  Dobar dan,

  Ja sam registrovani privatni kreditor. Mi izdavamo kredite koji pomažu ljudima i kompanijama kojima je potrebno ažurirati svoju finansijsku poziciju širom svijeta uz vrlo niske godišnje kamatne stope od 2% u toku godine, za 30-godišnji rok otplate bilo gdje u svijetu. Mi ćemo izdati kredite od 5.000 do 100.000.000 evra. Krediti su dobro osigurani i naš prioritet je osigurati maksimalnu sigurnost. Osoba koja vas zanima treba da me kontaktirate putem e-pošte (richardcosmos5(a)gmail.com)

  Ponuda kredita.

 13. Trebate li brzi kredit kako biste riješili svoje financijske probleme i upravljali tvrtkom? Dobiti zajam od 3.000 do 3.000.000.000 u sljedećoj valuti ($) (€) (£) raspoloživ za zajam, ovdje nudimo sve vrste kredita. Investicijski krediti, osobni zajmovi, zajmovi za nekretnine. Možemo vam pomoći vašem poslovanju ili projektu s niskom kamatnom stopom od 3%. Ako ste zainteresirani za dobivanje zajma, vratite se sa sljedećim informacijama o e-pošti: [[email protected]] ili vist nas link na web stranici: https: //neuronfinance.com/

  Bog te blagoslovio.

 14. Здраво,
  Ова е за да ја информира јавноста дека г-ѓа Морган Ерика, приватен кредитен заемодавач, има отворена финансиска можност за сите на кои им е потребна финансиска помош. Ние даваме заем со каматна стапка од 2% на поединци, фирми и компании под јасни и разбирливи услови и услови. контактирајте нè денес преку e-mail, за да можеме да ви ги дадеме условите за заем на: ([email protected])

 15. TREBATE LI FINANCIJSKA POMOĆ? 5000 € do 20.000.000,00 € Repaid preko 1 godine do najviše 30 godina uz nisku kamatnu stopu od 3%. Odobrenje za 15-30 minuta Otvoreno 7 dana u tjednu od 24/7 Usluga dostupna diljem zemlje Email: [email protected]

 16. Saluton, miaj karaj amikoj, dankon al Dio, por ke la Neŭronan Financon benu min nun mia prunto estas donita al mi post kelkaj jaroj de serĉado. Al lia nomo estu laŭdo. Kontaktu ilin hodiaŭ por via prunto per retpoŝto: [email protected]

 17. Pažnja!

  Ovo je on-line oglas iz odobrenog registra- rane Vlade i Licenciranog zajmodavca koji daje zajmove raznih vrsta, npr. Hipotekarni zajam, poslovni kredit, auto krediti samo ozbiljnim i zainteresiranim osobama protiv vrlo niske pristupačne kamatne stope od 3%. Prijavite se za svoj zajam. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte putem e-maila: [email protected]

  Hvala.
  Toma

 18. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio sredstva za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na: ([email protected])

 19. Trebate hitni zajam? Ako da, kontaktirajte nas na adresi [email protected] za više informacija.

 20. Moje ime je Valeria Marco iz Španjolske. Prije 6 mjeseci moj poslovni kolaps, nisam imao nade da ponovno dobijem posao alife. Pokušao sam posuditi novac iz banke, ali nisam imao dovoljno novca u mojoj kreditnoj kartici i nikakva imovina kao kolateralna za dobivanje zajma, a zatim me vrlo bliska prijateljica moga Camila Diego, upoznala me s pravi zajmodavac putem interneta pod nazivom GINA MORGAN LOAN COMPANY LTD. Ta ženska kreditna tvrtka uspjela mi je dati zajam od 160.000 eura bez imovine kao

 21. Trebate li platiti novac za plaćanje računa? KONTAKTIRAJTE: [email protected] ZA VIŠE INFORMACIJA.

 22. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Kontaktirajte nas danas putem e-maila na: [email protected]

 23. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Kontaktirajte nas danas putem e-maila na: [email protected]

 24. Bok prijatelji Sretan sam dobio kredit od g. DAVID ADAMS, oni su najbolji koje sam ikad vidio otkako sam pokušavao dobiti zajam, možete mu poslati e-mail ako vam treba kredit putem: davidadamsloanfirm @ yahoo .com

 25. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na: [email protected]

 26. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na: [email protected] wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

 27. Pružamo pravi Euro zajam / Euro zajam za zakup i kupnju …

  Mi olakšavamo Euro zajam za zakup i kupnju. Bilo da ste novi početak, srednja tvrtka ili velika tvrtka koja zahtijeva financijsko rješenje za financiranje / dobivanje vašeg projekta iz zemlje ili tvrtke koja traži dodatni kapital za proširenje poslovanja, naša tvrtka donosi vjerodostojno i pouzdano bankovno jamstvo koji je spreman financirati i dati financijska rješenja koja odgovaraju vašim specifičnim poslovnim potrebama.

  Mi vam pomažemo osigurati i izdati Euro zajam i bankovnu garanciju za vašu trgovinu, projekte i investicije od najboljih AA ocijenjenih svjetskih banaka kao što su HSBC, Barclays, Nizozemska Ing Bank, Llods itd. Jer to je najbolja i najsigurnija strategija za naše klijente.

  OPIS INSTRUMENATA

  1. Instrument: Sredstva poduprta bankarskom jamstvu (BG) ICC-600

  2. Valuta: USD / EURO

  3. Godina izdavanja: svježi rez

  4. Trajanje: godinu dana i jedan dan

  5. Iznos ugovora: američki dolar / eura (vrijednost lica kupca)

  6. Cijena: Kupi: 32% + 1, Najam: 4% + 2

  7. Izdanje

  Banka: Najbolje ocijenjene banke svijeta kao što su HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods itd

  9. Rok isporuke: Prije savjetovanja najprije MT199 ili MT799. Slijedi SWIFT MT760

  10. Termina plaćanja: MT799 & Settlement putem MT103

  11. Tvrdi primjerak: Bankovni obveznik

  Zainteresirani agenti, brokeri, investitori i pojedinačni prijedlozi za financiranje međunarodnih projekata trebali bi nas kontaktirati za direktive. Rado ćemo podijeliti naše radne postupke s vama na zahtjev.

  Ime i prezime: Elizabeth Winston

  Kontaktna adresa: [email protected]

 28. želim cijeniti westwood of apex kredita za davanje kredita. ako vam je potreban hitan zajam danas, izbjegavajte prijevare s interneta za pravedni kredit danas putem e-pošte; [email protected]

 29. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamate kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama … Nazovite nas putem e-maila na: [email protected] ……

 30. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% zainteresiranih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama … Nazovite nas putem e-maila na: [email protected]

 31. LORENCE LOAN COMPANY [email protected]) Ovo je obavijestiti sve podnositelje kredita. To je poznata kreditna tvrtka iz Sjedinjenih Država Amerike, pomogli smo tisućama ljudi iz različitih zemalja. Ova je tvrtka dobila nagradu od najprivlačnijih kredita matičnih poduzeća 2017., svaki mjesec minimalno 17 i 26 klijenata koji daju zajam, a dobro se i danas dobro slažu, ako ta tvrtka daje zajam koji mora koristiti polovicu zajma U investiciji. Dobit ćete zajam ako ste u ovom LORENCE LOAN ENTERPRISE, Tražite li poslovni kredit? Krediti, zajmovi za konsolidaciju duga, unsecured krediti, venture capital, itd. Ili ste li uskraćeni zajam od banke ili varali nisu prepoznati po tome što poziva zajam tvrtke? , Mi smo privatni zajmodavci, zajmovi tvrtkama i pojedincima uz nisku stopu od 2%

 32. Jeste li pod pregledom duga ili upravi? Jeste li na crnoj listi? Jeste li se borili za rješavanje svojih mjesečnih uplata? Želite li kupiti kuću, automobil ili poslovni zajam, ali ste pod pregledom duga ili upravi? Ako ste odgovorili DA na bilo koje moje pitanje? Molimo kontaktirajte nas putem e-pošte: [email protected]

 33. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na: [email protected]

 34. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo 2% kamatnih kredita pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima i odredbama. Nazovite nas putem e-maila na: [email protected]

 35. Dobra večer, gospođo i gospodo
  Ako vam je potreban hitni zajam online u povjerenju, molimo Vas da nam pišete putem e-maila: [email protected] za više informacija o uvjetima zajma online

 36. Svjedočanstvo - Ponuda zajma

   Trebate hitni zajam danas. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam mogli pomoći s bilo kojom količinom zajma koji želite .. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte ([email protected])
   Mi si možemo priuštiti da vam damo ovaj zajam

 37. Svjedočanstvo - Ponuda zajma

  Trebate hitni zajam danas. Kontaktirajte nas danas kako bismo vam mogli pomoći s bilo kojom količinom zajma koji želite .. Kontaktirajte nas danas putem e-pošte ([email protected])
   Mi si možemo priuštiti da vam damo ovaj zajam

 38. kreditna ponuda 5000 eura 150,00 miliona eura e-mail adresa: [email protected]
  whatsapp broj: +33756874868
  Hvala

 39. zdravo

  Trebate li zajam? Nudimo zajmove s 2% kamata, molimo kontaktirajte nas za više informacija ([email protected])

 40. zdravo

  Da li vam treba kredit? Mi pružamo kredite po kamatnoj stopi od 2%, obratite nam se za više informacija ([email protected]).

 41. bok

  Trebate li zajam? Pružamo zajmove po stopi od 2%, kontaktirajte nas za više informacija ([email protected]).

 42. ako vam je potrebno pret u povjerenju, честныйкомпания i sigurno, molimo vas da nas kontaktirate na adresu électronique:[email protected]

 43. Iskreno govoreći mislio sam da nema pravog lendersa dok mi prijatelj nije upoznao Williama Rogersa gdje sam jučer dobio kredit od 40.000. ovdje je tvrtka email [email protected]

 44. OH DA, OVO JE VLASNI WILLIAM ROGERS JE PRAVO RJEŠENJE ZA SVAKI FINANCIJSKI PROBLEM, JA SAMO DOBROOO 80.000 Eura OD NJEZINA OVOG MORNINGA SAMO U SLUČAJU SLJEDEĆEG POTREBA ZAJEDNIČKOG KREDA KONTAKTIRAJTE SE NA EMAIL [email protected]

 45. dobrodošli u novu svjetsku tvrtku za zajam
  Hej, trebate li zajam? Ja sam zajmodavac
  Ako ste zainteresirani za hitan zajam, ja sam privatni zajam zajmodavac i ja sam ovdje da vam pomogne s hitnim zajam
  Nudim zajmove javnom i privatnom sektoru
  možete zatražiti hitan zajam u bilo kojem iznosu koji želite
  2018 Poslovni zajam i drugi
  Osigurati zajam s niskom kamatnom stopom od 3%
  Obratite se ovoj adresi e-pošte za hitnu pomoć za kredit ([email protected])
  U Bogu vjerujem i obećavam pomoći ljudima koji se financijski utopiti

  Kontaktirajte nas za više informacija
  Adresa e-pošte: [email protected]
  Hvala vam
  Bog blagoslovi

 46. Sveiki, vai jums ir nepieciešams steidzams aizdevums? E-pasts: [email protected]

 47. KAKO DOBITI POTVRDU ZAJMOVA @ 2% KAMATNE KAMATE

  Nisam bio siguran u dobivanje pravne kreditne zajmodavca na internetu. Ali kad se više nisam mogao suočiti s dugom, moj sin je bio na bolničkom ležaju za kirurški zahvat koji uključuje ogroman novac, a ja sam također trebao nešto novca za refinanciranje i dobivanje dobrog doma, a zatim imam tražiti pomoć od prijatelja i kada više ne bi bilo nade, odlučujem da idem na mrežu da tražim zajam i pronađem MARK WILLIAMS FUNDS ([email protected]) s 2% kamatnom stopom i odmah primijenim s mojim detaljima prema uputama. U roku od sedam dana od moje prijave on je ožišao moj iznos kredita bez skrivenih troškova i mogao bih se brinuti o mom sinu medicinskim računima, obnoviti zakupninu i isplatiti dug. Savjetovat ću svakom tražitelju kredita da kontaktirati MARK WILLIAMS FUNDS s ([email protected]) Za jednostavnu i sigurnu transakciju

 48. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć. Pružamo kredite od 2% kamata pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima. Nazovite nas danas putem e-pošte na: [email protected]

 49. Bok, Ovo je obavijestiti javnost da je gospodin Timothy Jeter privatni zajmodavac koji je otvorio financijske mogućnosti za svakoga tko treba financijsku pomoć…. Pružamo kredite od 2% kamata pojedincima i tvrtkama s jasnim i razumljivim uvjetima. Nazovite nas danas putem e-pošte na: [email protected]

 50. Kako sam dobio željeni iznos kredita iz pouzdane tvrtke za zajam ([email protected])

  Pozdrav svima, zovem se Matej Smolej, ja sam iz Zagreba, Hrvatska, ovdje sam kako bih svjedočio kako sam dobio kredit od tvrtke Kvithyll Frank Loan ([email protected]) nakon što sam se dva puta prijavio iz različitih zajmodavaca Tvrdio je da su ovdje zajmodavci ovaj forum, mislio sam da je njihovo pozajmljivanje bilo stvarno, a ja sam ga primijenio, ali mi nikada nisu dali zajam dok me moj prijatelj ne upozna sa gospodinom Kvithyllom Frank Loan Company, koji mi je obećao da će mi pomoći s kreditom moje želje i doista je učinio onako kako je obećao bez ikakvog kašnjenja, ja sam sumnjao, ali nikad ne vjerujem. Nikad nisam mislio da još uvijek postoje pouzdani zajmodavci sve dok nisam upoznao gospodina Kvithylla Franka, koji mi je stvarno pomogao s mojim zajmom i promijenio moj život na bolje. Znam da još uvijek ima mnogo dobrih zajmodavaca, ali ja bih vam savjetovao da isprobate g. Kvithyll Frank Loan Company, njegovu brigu i razumijevanje. ne znam da li vam je potreban hitan kredit ili želite financiranje za svoje projekte, stoga se slobodno obratite gospodinu Franku Kvithyllu zajma tvrtke njegova adresa e-pošte je ([email protected])

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com