Policajci prerušeni u Djeda Mrazove upali u sklonište dilera droge (VIDEO) - Volim Podgoricu

Policajci prerušeni u Djeda Mrazove upali u sklonište dilera droge (VIDEO)

Dileri droge nikada više neće gledati istim očima na Deda Mraza, nakon što su se policajci u Peruu obukli u kostime bradatog dekice i upali u skladište krijumčara, zaplijenivši veliku količinu kokaina.

Video-snimak koji je emitovan na peruanskoj televiziji pokazuje kako je tekla akcija prerušenih policajaca u sjevernom dijelu Lime, koju su nazvali “akcija Snješko”.

Četiri člana kartela Pinto su uhapšena, a zaplijenjeno je 4.500 paketića kokaina. Pukovnik Horhe Luis Angulo, šef tima koji je sproveo akciju, kaže da je odluci o prerušavanju u Djeda Mrazove doprinijela činjenica da će policija time dobiti element iznenađenja.

Peruanska televezija šaljivo je izvijestila da je krijumčarima pokvarena prilika za “bijeli Božić”.

Ovo nije prvi put da policija u Peruu koristi maske Djeda Mraza, s obzirom da su i prošle godine izveli dva hapšenja koristeći istu taktiku.

1 komentar

  1. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now every time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you’ll be able to eliminate me from that service? Thanks!

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com