POTRESNA ISPOVIJEST MUŽA TANJE LAKIĆ: Nisam vjerovao da može da ubije našu bebu! - Volim Podgoricu

POTRESNA ISPOVIJEST MUŽA TANJE LAKIĆ: Nisam vjerovao da može da ubije našu bebu!

Plasid Mašo, suprug Tanje Lakić Mašo, kojoj se sudi zbog sumnje da je u oktobru prošle godine ubila osmomjesečnu ćerku Anju, rekao je juče pred Višim sudom u Beogradu da je ona nekoliko puta prijetila da će mu zapaliti kuću i fabriku.
– Tanji sam rekao da ne mogu više da trpim sve to i da neću da živim s njom. Zbog problema koje je pravila više puta sam zvao policiju i Centar za socijalni rad. Molio sam ih da mi pomognu, ali ništa nisu uradili. Jednom sam čak uzeo bebu i pobjegao, ali kad sam pozvao Centar za socijalni rad, kazali su mi da moram da se vratim.

Tanja me je tada gađala kamenjem po dvorištu – posvjedočio je on juče. Kako je naveo, o djevojčici nije željela da brine, ali on nije mogao da zamisli da bi mogla da je ubije.
– Govorila je da ju je za nju baš briga. Bacala je čak i dječju hranu – dodao je on.

On je juče ispričao i da je dva dana prije nego što je policija u stanu na Južnom bulevaru pronašla Tanju preprezanih vena, a djevojčicu u kesi na terasi, trebalo da Anju dovede u Svilajnac, ali da nije došla. Njena sestra mu je 30. septembra javila da su je isječenih vena pronašli u stanu.

Majka optužene Tanje Lenka Lakić ispričala je da je u vrijeme zločina bila u Grčkoj na moru, ali da je „duboko u duši osjetila da nešto nije u redu“.
– Pri normalnoj svijesti, ona ne bi mogla to da uradi svom djetetu. Mislim i da nije – kaže majka optužene. Ona je navela i da je Tanja, kad se probudila, pominjala neku Natašu.
– Ne znam ni danas šta je s djetetom, gdje je i kada sahranjeno. Ja bih da znam gdje je bebin grob, ali otac nas ignoriše – dodala je ona na kraju.

(kurir.rs) 

 

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com