PREOKRET?! NAPADAČ IPAK NIJE DEDA MRAZ? Kamere snimile crnog ubicu koji je DOŠAO TAKSIJEM (VIDEO) - Volim Podgoricu

PREOKRET?! NAPADAČ IPAK NIJE DEDA MRAZ? Kamere snimile crnog ubicu koji je DOŠAO TAKSIJEM (VIDEO)

Prema navodima turskih medija, napadač je u klub došao taksijem, zbog čega je policija pozvala na saslušanje jednog taksistu

Teroristički napad u Istanbulu
Foto: Tanjug/AP/IHA

U oružanom napadu u popularnom klubu u Istanbulu tokom dočeka Nove godine ubijeno je 39 ljudi, među kojima se nalazilo 16 stranaca.

Prethodno neki mediji su objavili da je motiv napada upravo proslava Nove godine, što je zapadnjačka tradicija i koju tradicionalna islamska kultura ne poznaje.

 Novi snimak pucnjave pokazuje trenutak na kome se vidi da napadač počinje da puca prije ulaska u klub, ali i da ne nosi kostim Deda Mraza kao što je većina medija objavila. Napadač je u crnoj odjeći sa kapuljačom na glavi, a na snimku se vidi trenutak kada puca oko sebe i kada meci rikošetiraju o automobile na ulici prije nego što je utrčao u klub.

Prema navodima turskih medija, napadač je u klub došao taksijem, zbog čega je policija pozvala na saslušanje jednog taksistu.

Postoji i priča da je jedan napadač, sa crnom kapuljačom, kao što se vidi na snimku, utrčao na glavni ulaz, dok je drugi, obučen u kostim Djeda Mraza, bio unutra…

https://www.youtube.com/watch?v=JPLnI7F8ysw

2 komentara

  1. Great artical, I unfortunately had some problems printing this artcle out, The print formating looks a little screwed over, something you might want to look into.

  2. Im no professional, but I feel you just crafted a very good point point. You naturally understand what youre talking about, and I can seriously get behind that. Thanks for staying so upfront and so truthful.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com