Zabijeljelo i na PRIMORJU (FOTO) - Volim Podgoricu

Zabijeljelo i na PRIMORJU (FOTO)

Zabijeljelo je danas i na crnogorskom promorju. Pahulje su provijavale tokom dana zajedno sa kišom, nošene snažnim vjetrom, u primorskim opštinama ali se nisu zadržavale.

Kako javlja naš čitalac reporter iz Bara, večeras se zabijelio ovaj inače, uglavnom najtopliji grad u državi.

snijeg u Baru Foto čitalac Volim POdgoricu
Snijeg u Baru Foto čitalac Volim POdgoricu

U brdima iznad Hereg Novog je snijeg blokirao i putne pravce.

Na putnom pravcu Meljine-Sitnica, na dijelu između Kamenog i Poda sve je poledilo i prolaze samo džipovi. Policija je zabranila saobraćaj dok ne dođe kamion da pospe so. Tek onda će biti pušten saobraćaj, saopštio je načelnik Komunalne policije Herceg Novi, Zoran Bijelić za Radio Jadran.

mecava-put-kamenoNajviše leda je na putu kod Kotobilja. Prema Ublima nanose snijega čiste mašine:

– Upravo je sada došla druga mašina do vatrogasaca iz Službe zaštite i spasavanja, koji su izvlačili džipa kod karaule. Nastaviće prema Ublima do snijegočistača koji je angažovan da čisti taj putni pravac. Prema Vrbanju nijesam išao, ali znam da su ljudi prolazili, jer i gore ima druga ekipa koja čisti. Do Kruševica je prohodno – kaže nam Bijelić.

Preko graničnog prelaza Sitnica sa BIH je za sada takođe prohodno, ali zastoj može napraviti zabrana saobraćaja  kod Kotobilja dok se ne pospe so po zaleđenom putu.

 

 

 

2 komentara

  1. This web site is usually a walk-through it really is the knowledge you desired about this and didn’t know who to inquire about. Glimpse here, and you’ll undoubtedly discover it.

  2. I’m as you could probably teach a class concerning how to produce a great blog. This is fantastic! I need to say, what really got me was your design. You understand how to make your blog not just a rant about an issue. Youve made it possible for individuals to connect. Healthy, because not too many individuals know what theyre doing.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com