UHAPŠEN IVAN RADOVIĆ: Prijatelju sjekirom rasporio glavu - Volim Podgoricu

UHAPŠEN IVAN RADOVIĆ: Prijatelju sjekirom rasporio glavu

Srpski državljanin Ivan Radović (34) iz Aranđelovca upućen je juče u spuški zatvor zbog sumnje da je tesarskom sjekirom teško povrijedio prijatelja Ž. S.

Incident se dogodio preksinoć oko 20.30 časova u kafani u Lastvi Grabljaksoj, kada je Radović izvadio sjekiru i tupim dijelom više puta po glavi udario čovjeka koji je sa njim sjedio za stolom.

Prema nezvaničnim informacijama “Vijesti”, osumnjičeni i njegov prijatelj fizički su radnici i zajedno rade već godina u Lastvi Grbaljskoj.

Izvor “Vijesti” blizak istrazi ispričao je da su te večeri u kafani konzumirali alkohol, što je vjerovatno uticalo da miran razgovor preraste u verbalni pa fizički sukob.

“Radović je potom izvadio tesarsku sjekiru koju je nosio i počeo da udara prijatelja po glavi. Od udaraca, čovjek je onesviješćen pao a osoblje kafane odmah je pozvalo hitnu pomoć i policiju”, rekao je sagovornik “Vijesti”.

Budvanska policija ubrzo je uhapsila Radovića, dok je S. Ž. hospitalizovan u kotorskoj Opštoj bolnici, gdje su mu i konstatovane teške tjelesne povrede.

Istražni sudija kotorskog osnovog suda Špiro Pavićević potvrdio je “Vijestima” da je saslušao Radovića u prisustvu branioca, a zatim mu odredio pritvor do 30 dana.

Srpski državljanin tereti se da je počnio krivično djelo – nanošenje teških tjelesnih povreda.

(Vijesti)

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com