VATRENI OBRAČUN: Čuli se telefonom prije pucnjave - Volim Podgoricu

VATRENI OBRAČUN: Čuli se telefonom prije pucnjave

Akteri prekjučerašnjeg međusobnog vatrenog obračuna, u kojem su obojica izgubila život, Budvanin Miroslav Ćetković (29) i Predrag Ilinčić iz Bijeljine, neposredno prije okršaja čuli su se mobilnim telofonom.

Prema saznanju Dnevnih novina, dosad prikupljeni dokazi ukazuju na to da je Ilinčić ranije tog dana nazvao Ćetkovića i vjerovatno se sa njim dogovorio da se nađu na lokaciji gdje se odigrao obračun.

Međutim, policija još uvijek utvrđuje zašto je Ilinčić odmah počeo da puca u Ćetkovića, čim se ovaj parkirao, kao i motiv ovog krvavog obračuna.

Pucnjava se dogodila preksinoć u 18.35 časova ispred kafea “Poko”, u budvanskoj Ulici Babilonija, a tom prilikom obojica su zadobila više ustrelnih rana od kojih je jedan preminuo na licu mjesta, dok je drugi podlegao povredama nekoliko sati kasnije.

Prve informacije DN govore da su se dvojica mladića od ranije poznavala, a da je do nesreće došlo u trenutku kada je Ćetković parkirao vozilo “tojota jaris” (BD AK490) ispred pomenutog lokala. Tada mu je sa vozačeve strane prišao Ilinčić i počeo da puca.

“Ispalio je više projektila od kojih su dva završila u gornjem dijelu grudi Ćetkovića, ali je i on uspio da uzvrati pogodivši napadača sa čak četiri hica”, kazao je sagovornik blizak istrazi.

Na licu mjesta, osim većeg broja čaura, pronađena su i tri pištolja, jedan koji je pronađen u ruci ubijenog Ćetkovića, a druga dva desetak metara dalje na mjestu gdje je Ilinčić pao od zadobijenih povreda nakon što je pokušao da pobjegne.

Mada su u blizini mjesta gdje je pao Ilinčić pronađena dva pištolja, preliminarni forenzički rezultati ukazuju na to da je on prilikom obračuna koristio samo jedan.

Kako saznaju DN, u toku je i zvanična provjera identiteta Predraga Ilinčića, preko Ministarstva unutrašnjih poslova BiH.

Kada su policija i spasilačke ekipe stigle na mjesto obračuna, Ilinčić je zatečen dvadesetak metara iza automobila, jer je nakon što je ranjen pokušao da pobjegne i skloni se, ali nije odmakao daleko.

“Ćetković je ostao na mjestu mrtav, dok je drugi mladić davao znake života. Odmah je transportovan u Kotor. Na putu do bolnice, kazao je kako se zove i odakle je, nakon čega je počeo da se gubi. Kada je uveden u bolnicu nije imao puls, poslije čega je reanimacijom oživljen”, ispričao je jedan od sagovornika.

Obojica aktera obračuna poznati su policiji od ranije. Ćetković crnogorskoj, dok je Ilinčić imao podeblji dosije u BiH.

(Dnevne novine)

1 komentar

  1. Sram vas bilo zbog ovakvih lazi i neprovjerenih informacija.Culi se telefon,ne vjerujem za ovu pricu..Klasicna sacekusa.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com