SUVLASNIK PODGORIČKE DISKOTEKE “BEAGLE” ZADRŽAN U CENTRU BEZBJEDNOSTI - Volim Podgoricu

SUVLASNIK PODGORIČKE DISKOTEKE “BEAGLE” ZADRŽAN U CENTRU BEZBJEDNOSTI

Suvlasnik i menadžer podgoričke diskoteke “Beagle” Miodrag-Migi Kruščić zadržan je sinoć u podgoričkom Centru bezbjednosti, zato što je tokom saslušanja utvrđeno da je pištolj, koji je pronađen u torbici na stolu za kojim je sjedio u lokalu “Urban bistro 21”, u njegovom ilegalnom vlasništvu, saznaju Dnevne novine.

Kruščić je priveden sinoć, u 19.30 časova, zajedno sa bezbjednosno interesantnim osobama i neformalnim suvlasnicima diskoteke Milićem-Minjom Šakovićem i Stevanom Stamatovićem, te i Zagoričaninom Bobanom Vuksanovićem i braćom iz Kotora Miodragom i Aleksandrom Jokićem. Međutim, svi osim Kruščića, sinoć kasno pušteni su na slobodu.

Pištolj bio repetiran

Akcija podgoričke policije izvedena je tako što je desetak pripadnika izvršilo nenadani upad u lokal “Urban bistro 21”, zbog operativnog podatka da su se u tom popularnom restoranu sastali pripadnici kriminalnih grupacija iz Zagoriča i Kotora, takozvani “škaljarci”.

“Policajci su osmatrali teren i sačekali da sastanak počne, a onda je grupa u civilu i uniformi ušla u lokal i ciljano prišla stolu, za kojim su sjedjeli Šaković, Stamatović, Vuksanović, Kruščić i braća Jokić. Izvršen je njihov pretres, dok je na stolu bila torbica sa pištoljem “valter” sa 14 metaka u okviru i jednim u cijevi. Sva šestorica su privedena. Izvedeni su jedan po jedan, uvedeni u policijski kombi, koji se pod rotacijom brzo našao stotinak metara dalje, na parkingu Centra bezbjednosti”, ispričao je jedan od sagovornik Dnevnih novina.

Nezvanično, svi privedeni, osim Kruščića tvrdili su da nemaju nikakve veze sa zaplijenjenim pištoljem. Kada je suvlasnik “Beagla” dao izjavu u kojoj je priznao da je on vlasnih “valtera”, ostali su pušteni na slobodu, a on je po nalogu tužilaštva zadržan u pritvoru.

Dnevne novine saznaju da je jedan od sinoć privedenih Boban Vuksanović nedavno izašao iz zatvora, gdje je služio kaznu takođe zbog dva pištolja, koja su početkom ljeta pronađena u blindiranom vozilu, prilikom njegove vožnje sa Stamatovićem i Šakovićem.

Policija je tada zaustavila vozilo, a tokom pretresa u specijalnoj pregradi pronađena su dva repetirana pištolja sa po 15 metaka.

Policija je i tada saslušala Šakovića i Stamatovića zbog sumnje da su pištolji njihovi. Međutim, Vuksanović je odgovornost preuzeo na sebe, tvrdeći da je on vlasnik oba pištolja.

(Dnevne novine)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com