ZIMA “PARALISALA” ŽELJEZNICU: Stali vozovi za Bar i Bijelo Polje… - Volim Podgoricu

ZIMA “PARALISALA” ŽELJEZNICU: Stali vozovi za Bar i Bijelo Polje…

Ledena zima paralisala je željeznički saobraćaj u Crnoj Gori. Tako zbog ekstremnih vremenskih uslova jutros nijesu saobraćali neki od vozova na liniji Podgorica-Bar, pa je za putnike organizovan autobuski prevoz, saznaje CdM.

“Jutros je došlo do prekida saobraćaja na liniji Bar-Podgorica pa je u 11 i 40 za sve putnike organizovan autobuski prevoz”, kazali su nam iz željezničke stanice Bar.

Tu informaciju potvrdila nam je i portparolka Željezničkog prevoza CG Vesna Vučelić, koja je kazala da je jutros došlo do otkazivanja nekih linija.

“Neki od vozova ka Bijelom Polju i Baru su otkazani. Zbog ekstremno niskih temperatura nijesmo bili u mogućnosti da pokrenemo neke vozove. Jutros ka Baru nije saobraćao voz koji je trebao da krene iz Podgorice, pa smo uspjeli da organizujemo prevoz putnika autobusima”, saopštila nam je ona.

Iz ŽPCG se trude da na ovim linijama uspostave redovan saobraćaj, iako im velike probleme stvaraju niske temperature.

“Mi se trudimo i nadamo se da ćemo u toku dana uspostaviti redovan saobraćaj. Baš nam velike probleme stvara niska temperatura. Borimo se koliko možemo. Šta će u toku dana biti ne možemo vam ništa reći, sve zavisi od vremenskih uslova”, kazala je ona.

“Ohrabrujuće” je to što nije otkazan sav prevoz-brzi međunarodni voz iz Bara pošao je za Srbiju.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com