PODGORICA: U gradskim autobusima LEDNICA, grijanja UOPŠTE NEMA - Volim Podgoricu

PODGORICA: U gradskim autobusima LEDNICA, grijanja UOPŠTE NEMA

Ekstremne hladnoće donijele su probleme mnogobrojnim Podgoričanima. Neki su ostali bez struje i vode, a pojedini se svakodnevno voze “ledenim” autobusima.

Ljudima koji se voze autobusima našoj redakciji su se požalili da u njima nema grijanja, da je prehladno, nekad i hladnije nego vani.

Vozim se svakodnevno gradskim prevozom. Nekad je i hladnije nego napolju. Grijanja uopšte nema, to su mi potvrdili i vozači koji cijelo radno vrijeme provode u zimskoj opremi. Kad sam tražila da se upali, kazali su da grijanja nema“, požalila nam se jedna čitateljka.

Da grijanja u prevozu nema, i da je autobuse nemoguće zagrijati potvrdio nam je i vlasnik “Alivodića” Haris Alivodić.

“Grijanje se dijeli na dva: jedno je klima grijanje, a drugo je grijanje motora koje svi autobusi imaju. Na ovoj hladnoći to ne može da funkcioniše. Putnici nemaju grijanje, niti klimu, niti to može da funkcioniše. Istina je da je pola Crne Gore ostalo bez struje i vode, istina je da su katastrofalne hladnoće,  tu ne mogu ništa da uradim, ni ja niti bilo ko drugi“, rekao je Alivodić.

Putnici će se uzalud nadati da će se voziti u toplijim autobusima.

“Na ovoj hladnoći nema rješenja. Jedino da kupujemo ruske ili sibirske autobuse -oni bi jedino pomogli”, kazao nam je on.

Tvrdi da ni klime ne bi pomogle u takvim uslovima.

“Neki od autobusa imaju klime, ali je džaba sve to kad se otvore troje vrata. Kad uđe hladnoća ništa ne pomaže”, tvrdi vlasnik prevoza.

1 komentar

  1. Lažove lažavi ko da nidje u svijet nije hladno i nema grijanja, čak u Beograd pola autobusa ima a ovi sto nemaju su stari pred raspad, taman ko ove mašine smrti kojima nas vozite kroz Podgoricu

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com