POSAO ZA 250 LJUDI: Evo kako će IZGLEDATI novi hotel od 5 ZVJEZDICA (FOTO) - Volim Podgoricu

POSAO ZA 250 LJUDI: Evo kako će IZGLEDATI novi hotel od 5 ZVJEZDICA (FOTO)

Kompanija „S&I Invest“ d.o.o. iz Podgorice podnijela je zahtjev za izdavanje građevinske dozvole za izgranju hotelskog kompleksa sa pet zvjezdica „Falcons“ u Budvi,. Tehnička dokumentacija je predata Ministarstvu održivog razvoja i turizma 30. decembra 2016. godine.

Hotel bi trebalo da se nalazi uz samu obalu, kod pošte u Budvi. Ukupna kvadratura sa suterenskim etažama je oko 30 hiljada kvadrata, a investicija je vrijedna oko 40 miliona eura.

Hotel će zapošljavati oko 250 ljudi. Prioritet će imati Budvani i ostali građani Crne Gore. Prema našim saznanjima, investitor je već obavio manju selekciju domaćih ugostiteljsko-hotelskih kadrova.

Ministarstvo o dozvoli treba da odluči u prvih 60 dana ove godine, a investitor planira da završi gradnju do kraja 2019. godine, što je ambiciozan plan s obzirom na to da građevinska sezona u Budvi traje sedam i po mjeseci, pa će se nastojati da se rok produži kako bi hotel prve goste možda dočekao i u sezoni 2019. godine.

Autor projekta je profesor Arhitektonskog fakulteta Univerziteta u Beogradu, inače porijeklom iz Miločera.

(Cdm)

2 komentara

  1. Thanks , I have recently been looking for info approximately this subject for a long time and yours is the best I’ve discovered till now. But, what about the conclusion? Are you sure concerning the source?

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com