ZLATIČANIN PORUČIO GARSIJI: Budi muško i bori se prsa u prsa (VIDEO) - Volim Podgoricu

ZLATIČANIN PORUČIO GARSIJI: Budi muško i bori se prsa u prsa (VIDEO)

Dejan Zlatičanin i Majki Garsija spremaju se za 28. januar, najveću scenu, duel u MGM Grand areni u Las Vegasu, za pojas u lakoj kategoriji u verziji WBC.

Naš šampion brani, Amerikanac napada titulu, a mediji „pumpaju“ atmosferu.

Budući rivali imali su juče promotivne aktivnosti i brojne intervjue u kao najavu predstojećeg spektakla.

Novinare je najviše interesovalo kako Zlatičanin reaguje na Garsijine najave da će nakon njihovog duela izazivati najveća imena svjetske bokserske scene, poput Manija Pakjaa ili Vasila Lomačenka.

Odgovor aktuelnog prvaka bio je žestok:

„Garsija govori sa kim će se boriti ubuduće, a još se nije borio sa mnom. Mislim da se prevario u planovima – ja ću ga zaustaviti. Ja ne razmišljam kao on, o duelima sa Pakjaom ili Lomačenkom. Ja razmišljam samo o njemu“, kazao je Zlatičanin, koji je i američkim medijima poručio da vjeruje da će Garsija pasti – nokautom.

„Biće nokautiran, ako prihvati borbu prsa u prsa. A i ako bude izbjegavao borbu i boksovao direktima, pronaći ću put do njegove glave. Ja ga pozivam da ne obruka svoje Meksikance i da se bori kao pravi muškarac, na sredini ringa“, kazao je Zlatičanin.

Garsija, međutim, kaže da nije on taj koji potcjenjuje crnogorskog Dinamita, već da to rade mediji.

„Novinare me pitaju o narednim planovima, nisam ja taj koji potcjenjuje Zlatičanina. Ja znam koliko je dobar i snažan. On je svjetski šampion i svašta može da se dogodi. Moćan je borac, ali moćan sam i ja. Želim sreću i meni i njemu, ko bude bolji neka pobijedi“, džentlmenski je kazao Garsija.

(Vijesti)

1 komentar

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com