ALBANCI PROVOCIRAJU: Zapalili srpsku zastavu (VIDEO) - Volim Podgoricu

ALBANCI PROVOCIRAJU: Zapalili srpsku zastavu (VIDEO)

Albanci sa Kosova i Preševa zapalili su u Ženevi srpsku zastavu zbog hapšenja bivšeg komandanta OVK i nekadašnjeg kosovskog premijera, Ramuša Haradinaja u Francuskoj po potjernici Srbije.

Agencija “Preševa Jone” prenosi da je u Ženevi srpska zastava spaljena od strane albanskih imigranata sa Kosova i Preševa.

Na snimku se vidi kako dva lica pale srpsku zastavu, koju su sami nacrtali i na kojoj ćirilicom stoji ispisano “Srbija”.

Nakon prvih poteškoća da je zapale dolivaju zapaljivu tečnost kako bi brže izgorjela.

Francuski sud u francuskom gradiću Kolmar je Haradinaja juče pustio uz kauciju, oduzevši mu pasoš i naloživši mu da se dva puta nedjeljno javlja nadležnoj policijskoj upravi, te da na slobodi čeka odluku na zahtjev Srbije za njegovo izručenje.

Albanci su proteklih dana u više gradova, od Njujorka do Beča, demonstrirali protiv hapšenja Haradinaja, a šef srpske diplomatije Ivica Dačić, na osnovu dobijenih upozorenja, ukazao je da bi moglo doći do napada na diplomatsko-konzularna predstavništva Srbije.

Srbija je prije dva dana poslala Francuskoj zahtjev za izručenje Haradinaja, a juče je proslijedila i dopunu zahtjeva sa pratećom dokumentacijom i novim dokazima.

1 komentar

  1. The next time I read a blog, I hope that it doesnt disappoint me as much as this one. I mean, I know it was my choice to learn, however I truly thought youd have one thing interesting to say. All I hear is a bunch of whining about something that you possibly can repair for those who werent too busy searching for attention.

Slične Objave

Back to top button
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com